Véget vethet a barátságnak, ha az egyik fél mindenben jobb?
Figyelt kérdés
Vagyis ez szülhet irigységet és később ellenszenvet?2015. aug. 24. 13:39
1/3 anonim válasza:
engem az ilyen hozzállás taszítana el a másik embertől. olyan nincsen,hogy mindenben jobb lennél. lehet hogy most jobbak a tanulmányi eredményeid,vagy többet keresel(nem tudom hány éves vagy), esetleg sikeresebb vagy,jobban áll a szénád. de egy a biztos. a változás. és tuti most is van olyan amiben ő jobb. talán már abban is,hogy ő nem egosita
2/3 anonim válasza:
Tudtommal nem létezik olyan, hogy valaki mindenben jobb lenne a másiknál. Egy részről minden szubjektív, más részről mindenki jó valamiben. "Selejt" ember nincs.
De szülhet ellenszenvet, ha az egyik fél irigy lesz és nem tudják megbeszélni.
3/3 anonim válasza:
Én ugyan ebbe a cipőbe vagyok, a haverom sok mindenbe jobb nálam és ő ezt hangoztatja,(nem, hogy jobb nálam, hanem hogy ő ebbe nagyon jó). Nehéz kezelni, DE ha te is ezt tapasztalod, hogy hangoztatja, hogy nagyon jó valamibe akkor ez pusztán azért van, hogy felhívja a figyelmed, hogy hééé én is jó vagyok ám általába féltékeny a te valamelyik adottságodra és muszáj hangoztatnia, hogy "egy szinten legyetek". Én értek az emberekhez, jó a probléma megoldó képességem, könnyen manipulálok, és nincs előttem lehetetlen, rengeteg jó kapcsolatom van az életbe, de kevés barátom. A barátom ügyes a sportba és a játékokba, én kevésbé és nekem is sokszor eszembe jut, hogy de rossz, hogy én milyen gyökér vagyok a xy...-ba, de elgondolkozok kinek vannak a kezébe nagyobb értékek amik az élethez szükségesek és ezzel kompenzálom a dolgot, én soha nem hangoztatom, nem is kell, de ő látja, hogy milyen könnyen boldogulok és minden elérek, míg ha neki problémája van akkor elnapolja, mert nem tudja megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!