Szét fog esni a baráti társaság? (meleg kérdés)
Figyelt kérdés
Van egy baráti társaságunk, és az egyik srácról kiderült, hogy meleg. Nem nekem vallotta be, hanem csak az egyikünknek, de ő elszólta magát. Először nem akartuk elhinni, mert volt barátnője, 1 éve már szakítottak. Na most viszont az egyik legjobb haveromnak pont az a lány tetszett, meg még mindig tetszik neki, sőt szerintem szereti is, csak nem mondja már, akivel ez a srác járt. Ez egy olyan "nyílt ttitok", nem emlegettük, de szerintem tudta a másik srác is. Mikor kiderült, hogy a másik barátunk meleg, ő teljesen kibukott, hogy ő azért nem kezdeményezett a lánynál, mert a haverunk ex-barátnője, meg hogy hogy lehetett ilyen szemét, hogy pont vele járt. A másik srác meg azt állítja, hogy ő tényleg akart a lánnyal járni, nem csak kamu volt. Kezd két részre, sőt lassan több részre szakadni a társaság, pedig gyerekkoruk óta együtt lógunk. Én egyik egyik felet értem meg, egyszer a másikat. Belekeveredni se akarok, meg azt se akarom, hogy a fejem felett menjenek szét a dolgok. Szét fog így hullani a társaság?2015. aug. 20. 15:49
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi. hát nem nekem, hanem nekik, de tényleg. :)
2015. szept. 2. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!