Miért nem tudok senkivel se beszélgetni?
Figyelt kérdés
Az van hogy régota pl ha baráti társaságban vagyok nem jut eszembe téma miről lehet beszélni.2015. aug. 17. 21:51
1/12 A kérdező kommentje:
És ettől mindig unalmasnak érzem magam.
De ez nem mostanában hanem egész életemben ez van és nagyon szeretnék változtatni csak nem tudom hogy hogy.
2015. aug. 17. 21:54
2/12 anonim válasza:
Gyakorolj itt, hozzal fel temakat
3/12 anonim válasza:
ez igazabol nem azert van, mert nincs semmi erdekes amit hozza tudnal szolni a dolgokhoz, hanem mert gatlasos vagy ilyen helyzetekben, es az agyad ugymond leblokkol. biztos vagyok benne, hogy peldaul irasban biztos fenn tudnal tartani egy hasonlo beszelgetest.
4/12 anonim válasza:
De az a többi barátod gondolom beszélget. Akkor csak hozzá tudsz valamit szólni, nem? Fontos kérdés: tényleg csak téma nincs, vagy gátlásos is vagy mellé?
5/12 A kérdező kommentje:
Inkább az szokott lenni hogy ott vagyok és hallgatom a beszélgetést.
Amugy írásban megy facen chatelve persze tudom nem az lenne a normális hogy csak facen.
2015. aug. 17. 22:02
6/12 anonim válasza:
Akkor az van, amire gyanakodtunk. Gátlásos vagy. Ez inkább személyesen jön ki.
7/12 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan tudnám megváltoztatni hogy jobb legyen?
2015. aug. 17. 22:09
8/12 anonim válasza:
Visszahúzódó személyiség vagy, nem feltétlen kell ezen változtatni, ha a környezeted elfogad így.
Majd, ha valakivel nagyon közeli, -bizalmas kapcsolatba kerülsz, fog változni a helyzet :)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást remélem majd tényleg fog változni a helyzet mert tényleg nagyon zavar ez az r
2015. aug. 17. 22:15
10/12 A kérdező kommentje:
Egész helyzet*
Bocsi telon vagyok
2015. aug. 17. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!