Mihez kezdjek, ha folyton a telefonját buzerálja?
egyes, nem tudom, hogy hagyjam a f.ba, ha 6 éves korunk óta barátok vagyunk...
kettes, nem Fruzsi :) :D
Szólj neki újra. És újra. És újra. Utána elkezdi idegesíteni. A tevékenysége jellegéből adódóan nem fogja észrevenni magát (kb 5% esély van erre), hanem össze fog veszni veled.
Vagy, továbbra is nézed hogy nyomkodja a telefonját. Engem is baromira idegesít, de szerencsére alig járok emberek közé + ha igen, azok az élőlények nem nyomkodják a telefonjukat.
Néha én barátnőm is ezt csinálja,régen meg nagyon sokat. Én elveszem tőle :D aztán mondom ne nyomkodj mert kidobom az ablakon. Meg,hogy elmegyek,így nincs értelme ez használ akkor. De volt olyan,hogy mondtam ha 5 percen belül nem fejezed be,elmegyek. Jó jó befejezi. Eltelt 5 perc szó nélkül fel álltam és haza mentem.Utána jött utánam,de miért mész haza? Gyere vissza!! Mondom a faszt,nem fogok csak ülni mint egy oszlop és azt nézni,hogy pötyögsz..az anyuja is otthon volt és tök igazat adott nekem! Pár óra múlva ír,hogy sajnálja. Na akkor egy jó darabig nem pötyögött.
Ő is 22 éves, én 23. A tükörmódszer nem hatásos(te is pötyögöd) ezt én is próbáltam...Általában vagy a játékos megoldás,hogy sokszor kiveszed a kezéből vagy pedig az össze veszés használhat. Nálam az használ..persze időnként meg kell ismételni,mert elkanászodik :D :D MIkor telefonon beszél akkor se hagyom,csikizem,meg húzom a haját.A lényeg,hogy figyelmet vívok ki.Ez is beválik,lehet gyerekes.DE nála az nem használ,hogy mondom légyszi tedd el a telót stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!