Ti elmennétek ide?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva leszek 18, van egy fiú, akivel "csak" barátok vagyunk, mégis mindig ölelget fél óráig ha találkozunk. A barátnőjével egy napon születtem, és meghívott a barát, ahol a lány barátai lesznek főleg, akit a barát is ismer, illetve azt mondta, hogy lehet hogy engem is megünnepelnek ha lesz idő... szerintetek ez részéről bunkóság? Szerintem nagyon, de az is az lenne tőlem, ha én nem mennék? Nem szeretném olyan helyen tölteni a születésnapomat, ahol senkinek néznek, már ez így is fáj :'(((2015. aug. 8. 23:19
1/3 anonim válasza:
Azt írtad van barátnője, ha pedig mélyebb érzéseket táplálsz irányába, ideje megismerkedni valami hűségesebb típusú sráccal inkább és elfeledni őt.
2/3 anonim válasza:
Amúgy nem mennék el, nem pocsékolnám az időmet.
3/3 anonim válasza:
te vagy a leghibasabb kerdezo ebben a dologban.Mar reg tokon kellett volna rugnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!