Az egyik legjobb barátnőmmel kezdünk eltávolodni egymástól. Már teljesen tanácstalan vagyok, mkt csináljak?
Figyelt kérdés
Az egész akkor kezdődött, amikor majdnem szakítottak a barátjával. A kirobbantó okot most nem szeretném részletezni (ami egyébként nem a srác hibája volt, hanem barátnőmé). A pasi rám keni az egészet, mert szerinte miattam nagyon sokat változott a barátnője, rossz irányba. Teljesen ellenem fordította, pedig nem is ismer.
Rengetegszer próbáltam már megbeszélni vele a dolgot, akkor olyan, mintha egyet is értene, de aztán semmi nem változik. Már alig beszélgetünk, nem akar velem találkozni, mindig talál valami kifogást, és ha beszélünk, akkor is csak kritizál.
Mit tegyek? Nem szeretném elveszíteni... :/
16/L
2015. júl. 22. 17:04
1/2 A kérdező kommentje:
Jaj. Elrontottam, végülis nem eh a lényeg, de az ok, amiért majdnem szakítottak, a barátnőm miatt volt, nem a srác miatt.
2015. júl. 22. 17:07
2/2 anonim válasza:
hagyj neki időt, gondolkozni, hátha megbékél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!