Hogyan tudnám rendbe hozni a barátságunkat?
Egyik barátnőmmel még januárban összevesztünk, és azóta nagyon keveset beszéltünk. Hiányzik, de látszólag ő megvan nélkülem, sikerült új barátokat találnia. Szeretném rendbe hozni a barátságunkat, de mind a ketten más személyiségek vagyunk. Ő inkább bulizó, lázadó, én inkább nyugodtabb vagyok. Hogyan tudnám rendezni a dolgainkat? (azt hozzá teszem, hogy tulajdonképpen miattam romlott el a barátságunk).
16.L (mindketten)
Tapasztalatból mondom, hogy az ilyen csakis kettőtökön múlik, nemcsak rajtad.
Az egy DOLOG, hogy te közeledsz felé, bocsánatotkérsz, ismét közeledsz felé, de ha ő ezeket nem veszi jó néven, elutasitja vagy mit tudom én, akkor ez már veszett ügy.
Elsősorban is kezdd azzal, hogy bocsánatot késrz tőle egy fagyi mellett (ha épp szükséges-mivel irtad hogy miattad ment tönkre a barátságotok).
Utána kezdesz vele egyre többet beszélgetni: sms, chat, élőben... Közös nevezőtök lesz újra ezekből (vagy a régieket bővititek ki), majd el-el járkáltok ide-oda.
Illetve irtad azt, hogy eléggé ellentétek vagytok. Kétlem, hogy ő egyhamar lenyugszik, ezért te engedj az ő oldalára, törj egy kicsit ki ha megteheted.
Én pl 15 évesen buliztam először a barátom házibuliján(szülinapja volt), persze szigorúan határidőhöz voltam kötve.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!