Hogyan hozzam helyre 8éves barátságunkat? Bővebben lent 15/L
Persze érthető, hogy kell a társaság meg minden, de miért akarsz olyanokkal barátkozni akik így viselkednek veled? Értem én, hiányzik a társaságuk, de ez csak addig lesz így amíg egy igazi barátnővel nem találkozol. Másrészt, ha komoly az összetűzésetek akkor azt nem lehet megoldani 1-2 nap alatt.
Ezt persze csak feltételezni lehet, de a leírtak alapján épp azért csinálják ezt, hogy rosszul érezd magad, a legjobb amit tehetsz, hogy jól érzed magad a dolgok ellenére, míg ők kibeszélik egymást.
Természetesen nem akarlak rábeszélni semmire, ha szeretnéd a barátnőidet "visszakapni" tégy meg amit tudsz és hogy némi tanácsot is adjak ehhez: véleményem szerint az új osztálytársatok, a Te lejáratásoddal próbált meg bevágódni a lányoknál, vagy csak nem talált értelmesebb témát (bocsánat, ha ez sértő, de üres személyiség a szememben) úgy néz ki valamelyest sikerült is neki. Azzal, ha kiállsz magadért, és megmondod a magadét az új osztálytársatoknak (vagy annak aki Téged akar kiutálni az osztályból, nem tudom ki kezdte) talán (és itt kiemelném, hogy talán) visszaszerezheted a tekintélyedet a többiek előtt, de ugyanígy a sárba is tiporhatod magadat, ezt nem lehet így előre megmondani, nem ismerlek sem Téged sem a barátnőidet hozzá. Persze szép szavakkal is el lehet intézni, ha lehet azért kerüld el a veszekedést, de ez nem megy egyik napról a másikra, mint írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!