Ha nekem a legjobb baráti egy fiú, akivel nagyon jóban vagyunk, de a többiek mi dkg azt mondják, hogy biztos több van kôztünk, mint barátság, ami nem igaz, de mit tudjunk csinálni együtt közösen, (szeretjük egymást de csak barátként )?
Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 16:34
12/13 Mentifantezsvér válasza:
Az arcra puszi szerintem még belefér, de az én véleményem szerint az összebujás és összeölelkezve üldögélés ilyenek már tul sok fizikai kontaktus fiu lány barátságban, és megértheted mert gondold el ha a barátod egy másik lányt puszilgatna , bujna hozzá és ölelne meg akkor elhinnéd e hogy csak barátok? Vigyázni kell mert ezek a dolgok csak felesleges féltékenykedéshez vezetnek és hidd el jobb ha béke van.
13/13 Bulibáró. válasza:
Nekem van egy nagyon jó lány barátom, mellette barátnőm is van. Puszi,ölelés, stb nem gaz egy bizonyos határig. De szerintem ha szereted a pasid akkor épp annyit csinálj a barátoddal amennyi a pasid még nem zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!