Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért fáraszt a legjobb barátnőm?

Miért fáraszt a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés

Ez a legkevesebb...néha kifejezetten idegesít. Nem értem, hogy miért változtak meg az érzéseim vele kapcsolatban. Nem szeretném elveszíteni, de olyan dolgokat csinál, amit elítélek. Így hogyan lehetne meg a tisztelet, megbecsülés, ha rosszat kell gondolnom róla a viselkedése miatt. Gondolok itt arra, hogy egy ágyban alszik a kb tök ismeretlen pasival, holott lenne esélye más ágyban aludni. Akkor volt már olyan többször is, hogy 5-6 pasival aludt együtt összebújva... ez számomra nem normális. Buliban mindig smárol idegenekkel. Nem mindenkivel, de minden buliban akad valaki. Ebben is mások vagyunk. Én azért megyek bulizni, hogy jól érezzem magam a barátaimmal. Nem mondom, hogy nem szeretek új embereket megismerni, de akkor én beszélgetni szoktam velük. Eddig ezeket nem igazán vettem észre, de egyre többet tudok róla és olyan rossz kiábrándulni belőle. A másik fura dolog, hogy idén kezdtem el az egyetemet ő meg dolgozik. Állandóan úgy beszél a munkájáról, mintha kisebbségi komplexusa lenne. Mintha versenyeznie kellene. De velem tuti nem kell ! Én nem nézem le meg semmi, de azzal totál kiakaszt, amikor előveszi ezt a stílusát. Érződik, hogy versenyezni akar.

Könnyebb lenne lenyelni ezeket a békákat, ha nem tettem volna meg érte egy olyan számomra csak hátrányokkal járó lépést sajnos..., amit tudom, hogy ő nem viszonozna. Szóval ez még rátesz egy lapáttal, hiszen egy olyan eseményhez kötöm a személyét, ami nagyon negatív. Nem is szeretnék vele addig találkozni, amíg nem teszem túl magam azon a dolgon. A többire meg az a tervem, hogy én is keresek munkát, illetve próbálom figyelmen kívül hagyni. Az a baj, ha megemlítem, hogy valamivel nem értek egyet, akkor meghallgat, de próbálja kimenteni magát és ugyanúgy folytatja. Meg szerinte mindez normális. Így felesleges vitatkozni.

Mostantól ezzel kell számolnom, vagy fog még változni a barátnőm ?

2015. júl. 12. 03:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyrészt nagyon más lett az életetek, másrészt meg túlságosan sülve-főve vagyok/voltatok együtt, és meguntátok egymást.
2015. júl. 12. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Van, amikor az embernek megváltoznak az ismerősei, és lépni kell. Ettől még tarthatjátok néha a kapcsolatot, de mivel eltérő lett az életről alkotott képetek, nem biztos, hogy jó, ha továbbra is együtt vagytok, mert ellenségeskedés lesz a vége.

Ő úgy akar élni, Te meg másképp.

Én se próbáltam egy barátomra is ráerőltetni ahogyan én gondoltam, hogy neki miért lett az a hobbija, miért azt az iskolát választotta.

Valószínű már csak rivalizálás van köztetek, egy barátságban ilyen nincs.

Ezen értelmes embereknek túl kell lépniük, ettől még lehetnek barátok, ha teljesen mások lettek.

2015. júl. 12. 07:58
 3/3 anonim ***** válasza:
23%
nem olvastam el, de ez természetes női hiszti.
2015. júl. 12. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!