Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem túl idős hozzám? Ő 20 én...

Nem túl idős hozzám? Ő 20 én meg 14.

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, és azt mondja ő is szeret. De nem merem elmondani senkinek, még a szüleimnek sem, mert félek, hogy azt mondanák, túl sok a korkülünbség. Szerintetek?

2015. júl. 17. 18:08
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sz
2015. júl. 17. 18:13
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Sok is , éretlen az ilyen aki kislányokkal jár , bármennyire fejlett ha az egyáltalán . Esélyes hogy megdumál megfektet és te kínlódsz és szeretője leszel egy nyominak .
2015. júl. 17. 18:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod jól a választ. Te még szinte gyerek vagy hozzá képest. Szerelem lehet köztetek, de komoly kapcsolat semmiképp. Nem rosszindulatból, de szerintem hanyagold.
2015. júl. 17. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Még 18 évesen se kéne 14 éves kislány...
2015. júl. 17. 18:15
 5/11 anonim válasza:

Szia!

Nem bántásból, de egy 20 éves ember mit akarhat egy 14 éves ( gondolom lánytól )

Nem akarom, hogy az legyen, hogy én itt osztom az észt.

De szerintem még kora.

Főleg egy 20 éves emberel.

2015. júl. 17. 18:15
 6/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok a korkülönbség, legalábbis így, hogy a fiatalabbik fél csak 14 éves. Majd egy 5-6 év múlva már lehet róla szó, szerintem. De most még ne akarj vele járni, hiszen ő már felnőtt, de te még gyerek vagy, SENKI sem nézné jó szemmel, nem csak a szüleid. Bármennyire is érettnek érzed magad (persze lehet, hogy az is vagy), ez most még lényegtelen, ő egy teljesen más korosztály. Amikor már felnősz, akkor lehet róla szó, addig maradjatok barátok, ha ez túl nehéz lenne, akkor kérj időt, mondd meg neki, hogy keressétek meg egymást néhány év múlva.
2015. júl. 17. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz, szerencsétlen srác lehet az, amelyik 20 évesen 14 évessel jönne össze még ha fejlett, csinos csaj is. Én apád helyében élve kaparnám el a feljáró alá. :D Egy kis beton, lesimítás és kész is. :D
2015. júl. 17. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idős korban még sok ez a korkülönbség. Ha 20 lennél ő meg 26, akkor semmi extra, így viszont sok. Te még gyerekszámba mész, ő viszont a felnőttkor küszöbén van. Bár úgyis a te döntésed, még bőven nem vagy lekésve a fiúzásról 16-17 évesen sem. Pontozzon le akit 16 éves korában nem érdekelt az ellenkező nem.
2015. júl. 17. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
nekem 16 evesen ( amikor szuper erettnek gondoltam magamat ) volt egy 20 eves pasim. hat, mindenki mas szerint idos volt hozzam, ezt csak en nem voltam hajlando belatni, csak az ido mulasaval. most lassan 23 evesen azt mondom, a tobbieknek volt igaza, nem veletlenul nem tartott az egesz csupan 4 honapig.
2015. júl. 17. 18:37
 10/11 anonim ***** válasza:

7:

Nem gáz,ha fejlett csinos csaj, akkor nem csak a 20 éves, hanem a 30 éves is megrakná. Férfiak. A gáz az, hogy egy 14 éves lánynak még nem szabadna ilyenekbe belekeverednie, mivel testileg kész nők egyesek, de lelkileg egyáltalán nem érettek.

2015. júl. 17. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!