Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan kereshetnék új barátokat?

Hogyan kereshetnék új barátokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.19 éves lány vagyok, és új barátokat szeretnék. Vannak barátaim, nem is kevés, folyamatosan járunk el bulizni, sütögetni,kocsikázni,kirándulni, de ők többnyire fiúk. Rajtam kívül 2 csaj van még a "bandában" akik közül az egyiket utálják, a másikat kevésbé, de úgyszintén. Mind2 lány nyagyon jó barátnőm volt,míg ki nem mutatták a foguk fehérjét...

Van egy 2 éves párkapcsolatom, akivel nagyon jól megértjük egymást, de ő mégis csak fiú, és nem nyaggathatom a a körmömről és a hajamról.Szeretnék én is egy igazi csajos barátnőt, tudjátok olyan ottalvós, egymás ruháját hordós stb lány. Hogy kezdjem el keresni? Pls help:(

2015. júl. 17. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Ne keresd majd egymásra találtok :)

Sok kérdés volt már olvasgasd el őket! Én is vagy 20x írtam hogy hol.Most nincs kedvem :D

Nem szabad erőltetni ennyi.

Rám is csak úgy rám talált,váratlanul,de úgy hogy nem is volt szimpi a csaj,aztán legjobb barátnők lettünk :D

2015. júl. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!