Hogyan szerezhetek korombeli fiú barátokat? 14/L
Figyelt kérdés
Nem akarok kapcsolatot meg semmi ilyesmit, csak barátságot egy fiúval. Persze az ilyen jön magától, de mégis hogyan tudnám elősegíteni?2015. júl. 17. 13:30
1/5 anonim válasza:
A suliban. Neten ki ne használjanak!
2/5 anonim válasza:
Ha lenne kedved itt is barátkozni, akkor írj. :3
Mivel lány vagy, szerintem könnyebb barátkozni, csak az a gáz, ha közben beléd szeret a fiú. :')
15/f
4/5 anonim válasza:
Csinálj olyan dolgokat amit ők is, pl állj be focizni, menj el velük motorozni stb. Amúgy a lényeg: ne legyél ribis, és legyél jófej. Ilyen idős korban ha egy lány odamegy egy csapat fiúhoz, egyből elkezdenek vele perverzkedni.
Ha gondolod, írj... pár nap múlva leszek 15
5/5 anonim válasza:
Szia. Sok tanácsot én sem tudok adni én is elég magányos, magamnak való ember vagyok, de azt javaslom hogy járj el egyedül bárhová és beszélgess emberekkel. Hidd el használni fog és a léleknek is jót tesz. Én általában nem ismerkedek senkivel sem mert azt hiszem nem vagyok túl nyitott a világra, inkább magamban szoktam lemenni az itteni patakhoz, vagy az erdőben sétálgatni. Lényeg az hogy próbálj ismerkedni bárhol. 14F. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!