Miért nincsenek barátaim?
Huszon éves lány vagyok és nincsenek barátaim... nem emlékszem,hogy valaha is lettek volna...
Nehezen boldogulok a társaságban és nem tudok igazán a részévé válni semminek...
Próbálkozom... saját meglátásom szerint nem viselkedem élutasítóan... csak nem vagyok olyan rámenős mint mások...
Ennek ellenére az emberek átnéznek rajtam és meg sem próbálnak velem kapcsolatba lépni...Pedig soha nem kergetek el senkit ! Egyszerűen csak mintha nem is léteznék...
Nem tudom eldönteni,hogy ez az én hibám-e ?
És mit tehetnék hogy ez változzon ?
Nagyon félek,hogy soha nem lesz senkim ...
Én pont ilyen helyzetben voltam tavaly nyáron.Depresszióba estem és a 'barátaim' is magamrahagytak,nem volt senkim.Én elgondolkodtam rajta,hogy mit csinálhatok rosszul,mi az ami az embereket zavarhatja,és minden erőmmel azon voltam,hogy helyrehozzam.Aztán szépen lassan jöttek helyre a dolgok.Mindenben megkell találni a szórakozást és az örömöt.Talán az is a baj,hogy nem tudsz társaságban boldogulni,pedig azokat a pillanatokat kellene megragadni.
Remélem tudtam segíteni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!