Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk! Mit tennétek ha egy...

Fiúk! Mit tennétek ha egy meleg fiú megpuszilna?

Figyelt kérdés

1., Tegyük fel hogy tudjátok róla, hogy meleg! Hogyan reagálnátok hogyha megpuszilna titeket?

2., Tegyük fel hogy nem nem tudjátok, hogy meleg és úgy puszil meg titeket?!

3., ha az utcán veletek szembe jön egy meleg fiú aki egyszercsak odamenne hozzátok és csak úgy spontán megpuszilna. Hogyan reagálnátok?

Légyszi normális válaszokat írjatok ha lehet!

2015. júl. 10. 14:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

1-2. Ellökném, és verbálisan bántanám.

3. Spontán pofán verném.

2015. júl. 10. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
1. esetben én is megpróbálnám lefektetni, ha tetszik. 2. esetben megkérdezném, hogy meleg és ha tetszik, akkor utána próbálnám meg lefektetni. 3. esetben nem tudnám róla, hogy meleg, de megkérdezném és ha igen, akkor után próbálnám meg lefektetni.
2015. júl. 10. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért tisztázzuk: sima arcrapuszi, és nem csók.

Szerintem a puszi egy elfogadható üdvözlési forma, bár tény, hogy fiúk között nem túl gyakori. De ha egyik barátom tenne így, aranyos gesztusnak tartanám.

Kivéve, ha a célja a nyomulás. Akkor szerintem lenne egy komoly elbeszélgetésünk, hogy minek hol a határa.

Idegen meg már bocsánat, de ne puszilgasson, se fiú, se lány. Az már súrolhatja a zaklatás fogalmát.

2015. júl. 11. 02:12
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom, ezek a kommentek.. Komolyan megütnéd azért, mert meleg? Ha akarnád, se tudnád belőle kiverni a homoszexualitást, és elég gáz, hogy mindent az erőszakkal akartok megoldani.
2015. júl. 12. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Van azért értelmes komment is, pl. a 13-as.
2015. júl. 12. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
15%

"Komolyan megütnéd azért, mert meleg?"

Nem azért ütném meg, mert meleg, hanem azért, mert egy bunkó, aki a saját devianciáját próbálja rám erőltetni.

2015. júl. 12. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben nem az volt, hogy megpuszil téged és utána azt mondja legyél meleg, csak megpuszil.
2015. júl. 12. 15:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de ahogy az utcán sétálok minden második társaságban egymást puszilgatják a fiúk mikor találkoznak, szóval nem értem ezeket a habzó szájú kommenteket, nem azt mondta, hogy nyelves csókot ad hanem hogy megpuszil, lehet hogy én értelmezem rosszul, de első körben ezalatt arcrapuszit értek. Szólnék neki, hogy ennyi elég is volt ebből, mert nem vagyok az a nagy puszilkodós meg ölelkezős fajta max csajnak adok puszit találkozásnál, de manapság ez már normális srácok között is.
2015. júl. 21. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Ja amúgy ez a reakció, hogy többet ne tegye az első 2 esetre vonatkozik, a 3. eset valszeg annyira sokkolna, hogy nem lenne időm reagálni ha utána elsétálna mellettem, amúgy tuti megkérdezném, hogy mi a fenéért tette ezt. Valahogy nem jutna eszembe soha, hoy random ember megpuszil az utcán.
2015. júl. 21. 19:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Pofán verném, hogy mit képzel, miért nem tartja tiszteletben a szexualitásomat. Ha egyszer a nőkhöz vonzódom, akkor ő maradjon a saját állatkertjében.
2015. dec. 18. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!