Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Két "társaság", választásra...

Két "társaság", választásra kényszerülök?

Figyelt kérdés

Üdv. Új környezetem lévén sok új embert volt szerencsém megismerni.

Van egy kisebb társaság melybe igen intelligens, kedves lányok tartoznak. Velük jóban lettem. (#A)

Van egy pár személyből alló társaság, jófejek velem szintúgy, s velük is jóban lettem. (#B)

Viszont ez a két társaság nem annyira szimpatizál.. Az egyik (#B) aztgondolja a másikról hogy "jajj, ők minket nemfogadnak be, lenézőek", míg a másik (#A) aztgondolja "nem nyitnak, s flegmák is velünk, ő bajuk"

Én mindkettő társaságot birom, de bizonyára lesz majd olyan helyzet ahhol választanom kell.. Ideje megtennem most? De most még nemtörtént semmi amit indokként hozhatnék fel, ok nélkül meg nemnagyon szeretek barátságot bontani, pedig lehet elkéne.

A #B társaságból egy fővel szinte napi rendszerességgel tartom a kapcsolatot. Ezért is lenne nehéz megbontani vele a kapcsolatot, pedig megkéne tennem..

Az #A társaságot viszont jobban megbecsülöm mivel ténylegesen "minta-emberek" a szememben, azaz olyan kedvesek & intelligensek mint aminek mindenkinek lennie kéne..

Szetintetek?

2015. júl. 3. 12:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni.. 16/F, Békéscsaba (bár nemhiszem hogy szükséges ez az információ)
2015. júl. 3. 12:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne valassz, vagy probald meg kibekiteni a ket csoportot. Jobban ismerd meg oket, es, amelyikben talalsz tobb olyan szemelyt, akikkel erosebb a kapcsolatod, kotodsz hozzajuk, na oket valaszd
2015. júl. 3. 12:21
 3/5 anonim válasza:

Szia én 14/F vagyok és ha neked lennék én valamilyen úton-módon megpróbálnám az #A társaság inteligenciájából átirányítani egy kicsit #B társasághoz.Te irányítanád az inteligenciát.Te olyan lájtosabb inteligens beszélgetést kezdeményezel,majd ha látod hogy másabb lett a B társaság akkor az A társaságban mondd el hogy a B társaság sem hülye csak nem ismerik még egymást.Ugyanezt B társaságnál.Vagy A elfoglaltságairól beszélsz Bnek,vagy fordítva.Vagy esetleg megmondod mindkettő társaságnak hogy ez nem mehet így tovább,ne legyenek haragban,de ne is azt kérd hogy legyenek legjobb barátok hanem hogy szünjön meg a rivalizálás.

Egy másik mód:választasz a társaságok közül.

Még egy másik mód:kivülállóként figyeled a történéseket és ha bevonnak akkor mindenképpen gondolj arra hogy nincs fiú lány barátság.

Vagy éppen nézed mi történik de nem vonnak be.

Hallgass a szívedre.

2015. júl. 3. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:

"(#A) aztgondolja "nem nyitnak, s flegmák is velünk, ő bajuk""

Eddig olvastam.

A-t válaszd, miután segítettél Bnek, felfogni igazi helyzetet ha nem sikerül.

B-ben lévők elégég buták lehetnek.

2015. júl. 3. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket:)

Jelenleg járom a mostani utamat, barátkozom a nekem szimpatikus emberekkel. (Legyen az A vagy B vagy akárki).. S ha netán probléma adódna két fél között, szépen átgondolva a dolgot elsimítom az ügyeket s kiállok amellett akinek meglátásom szerint igaza adódik.

Majd talán annakidején visszakeresem ezt a kérdést, és leírom milett az egészből.

2015. júl. 3. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!