Milyen "legjobb barát" az ilyen?
Nem értem a legjobb barátomat. Utóbbi fél évben, mindenben a hibát keresi, amit én szeretek az egy nagy semmi, ami nekem tetszik az nem ér semmi, egy nagy lósz**. Ez megy kb. fél éve. 2 hónapja rámírt facen, hogy nem akar elveszíteni. Pedig mostanra elveszített ha akarja ha nem. Milyen barát az ilyen?
RTM-s vagyok, ő meg Killakikittes vagy mi a nevük. De mostanság már mindig Busta egy nagy senki, a RTM az WC papírnak se lenne jó. De a Killa az a világ csúcsa.
Az én életstílusom neki nem megfelelő, mi köze hozzá?
Fáj neki, hogy én csajokkal szokok írni, beszélni, és ki is jövök velük. Nem vagyok egy szép gyerek, nem vagyok páva, nem vagyok izmos, sőt nagyon vékony vagyok. Velem mégis kijönnek a csajok. Persze neki már ez nem így megy, mert finoman szólva kicsit túlsújos, páva, meg minden ami most "menő" de egy csaj se áll le vele beszélgetni.
Azok a dologk amiket én szeretek (futás, autósport, autótípus, márkák) mind egy nagy semmi, de amit ő szeret az megint a legjobb.
Mondta, hogy menjek cigizni vele, meg pár sráccal. Mondtam, hogy nem akarok menni, erre elmondott minden senkiházinak. Szilveszterkor se ittam vele együtt, ő másnapos lett, majd mondta, hogy milyen jó nekem, hogy én nem hányom tele január 1.-én a szobámat. És még én voltam a hibás, de hogy miért azt nemtudom.
Milyen barát az ilyen?
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!