Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmondanád a barátaidnak egy...

Elmondanád a barátaidnak egy közeli rokonod halálát?

Figyelt kérdés
Ők nem ismerték, de ilyenkor magadba tartanád, vagy megosztanád velük ezt?
2015. jún. 29. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
minek ? nincs értelme.
2015. jún. 29. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elakarom ,akkor igen
2015. jún. 29. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam el. Olyan lett volna, minta egy ember, akiről nem is tudtak, emiatt nem is létezett a fejükben, hirtelen létrejönne a fejükben, de csak egy pillanatra, hogy meghalhasson.
2015. jún. 29. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd!

Ha a barátaid rád akarnak akaszkodni, csak ahogy szoktak, de neked most minderre nincs affinitásod, mert gyászolsz, akkor megmondhatod nekik, hogy miért legyenek tapintatosak veled, vagy hagyjanak békén, ha netán neked úgy jobb.

Ha valamelyikben felötlik, hogy most rosszat tettél neki, mert a kis csillivilli lelkivilágába nem fér bele az, hogy neked is vannak rokonaid, van családod, és esetleg meghalt valaki, és te gyászolni mered, akkor az nem a barátod. Hosszú távon jobb, ha lekoptatod az ilyen alakokat, mert félresiklatják az életedet.

2015. jún. 29. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem igazán, egyből biztos nem.

Nem szeretem sajnáltatni magam.

2015. jún. 29. 17:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nekem még rég a nagyapám halt meg, nem volt szükséges elmondani, mert már más megtette.
2015. jún. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!