Most megyek gimibe, és megismerkedtem az egyik leendő osztálytársammal. Ő egy 15 éves lány, nagyon jóban lettünk, jófej, vicces, kedves meg minden. Mondta, hogy szokott házibuliba járni néha, néha egy kicsit iszik is. (Egy 18 éves tetszik neki.)Nekem ez annyira fura, én vidéki lány vagyok, a szüleim nagyon féltenek, szerintem ha én akarnék házibuliba menni hülyének néznének, szerintük még kicsi vagyok mimdemhez. És én ezzel tök egyetértek, ezéet is fura nekem ez. Oszt.kiránduláson is nagyon kiakadtam, amikor valaki hozott piát és egy lány be is rúgott(bár csak keveset ivott), meg enerfiaitalt kevertek kólával. Velem van a baj, nem viselkedek úgy, mint a korombeliek, vagy mással. Hangsúlyozom, nagyon bírom ezt a lányt. Azt mondta a durvább bulikon 5re ée haza, reggel. Én meg még egyedül se vonatozhatok!
15 évesen néha-néha szerintem még elfogadható egy-egy buli, de nem minden hétvégén. Meg szerintem az egy kicsit fura hogy ötkor megy haza, bár személyesen ismerek olyanokat akik ezt az életformát folytatják és ezen kívül tényleg jófejek.
2015. jún. 30. 11:02
12/14 anonim válasza:
Engem se engednek még egyedül buszozni se,ami elég vicces, mert 16 éves vagyok és fiú. Igazából ilyenkor kezdünk buliba járni, inni, stb. de ha tőled távol áll ez az életforma, akkor nem kell inni. Nálunk is vannak ilyenek, akik osztálykiránduláson alig ittak, igaz, hogy 3-an voltak a 17-ből, de nem nézzük le őket emiatt. Bezzeg nekünk első nap elment 5000 Ft cigire meg piára.😁 Én búcsúba, vagy falunapokra járok, apám elvisz, hazahoz, az már egy másik dolog, hogy vannak olyan részek, amikre nem emlékszem. Házibulit én szoktam szervezni, 6 üveg bor, meg 2 üveg whisky, és indulhat a banzáj.😂 Szerintem ez havonta, kéthavonta megengedhető.;)
2015. júl. 19. 16:44
13/14 anonim válasza:
Nem tudom már hanyadik válaszoló írta,hogy még korai,meg hogy ne is barátkozz ilyenekkel.De ez hülyeség.Egyszer élünk,és most vagyunk tinik is,egyszer szerintem elnézhetnél vele egy ilyen buliba,lehet,hogy megismernél egy tök jó társaságot is!😊 persze ha nincs kedved akkor ne menj el,de azért élményeket is kell szerezni a kamaszkorban😉 és egy-egy házibuli még bőven bele fér pár havonta.Ha meg nem iszol,nem hiszem,hogy az akkora baj,pl az én baráti társaságom is úgy van vele,ha valaki nem akar inni,hogy "több marad nekünk" bár szerintem egy kicsi alkoholba is belekóstolhatsz,ha már ott vagy,és hogy kicsit lazuljanak a gátlásaid,meg ne érezd magad olyan kínosan.Utána már figyeld meg,hogy jó lesz.Aztàn ha vidéken laksz és Pesten van a buli,akkor akár ott is aludhatsz annál a bizonyos barátnődnél,és így elég másnap hazavonatoznod világosban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!