Miért mondják le mindig a közös programot?
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy elég gyakran lemondják az emberek a programokat, mindig van valami kifogásuk az ellen, hogy velem legyenek. A régi "barátok" vissza sem írnak, ők sem akarnak velem lenni.
Holott nem vagyok egy bányarém, vicces, intelligens embernek gondolom magam.
Ha nincs pénzük, akkor mondom nekik, hogy meghívom őket, de egy sétához azért nem kell pénz.
Elhívhatom őket inni, sétálni, pizzázni, vásárolni vagy fagyizni, de sose akar összejönni..
Nem hiszem el, hogy mindenki utál.. Ápolt vagyok, bűzt sem engedek ki magamból.
Ez már annyira kellemetlen. Elújságolom valakinek, hogy holnap ide és oda megyek és mikor megkérdezik, hogy milyen az estém, akkor folyamatosan azt írom, hogy lemondták.. van, hogy már inkább azt hazudom, hogy én mondtam le, mert annyira kellemetlen ez az egész..
Előfordul, hogy haza se megyek inkább, elvagyok valamerre, minthogy anya megint azt lássa, hogy lemondták..
Ilyenkor általában ígérnek egy másik napot, de ugye épp akkor is közbejön valami.
Teljesen elvagyok keseredve. :( Mit tegyek?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!