1/6 anonim válasza:
Könnyen túl lehet, ha rájössz, hogy az a másik csak energiavámpirként müködött rajtad. Teljesen fel lehet éledni utána:)
2/6 anonim válasza:
Lehetetlen! Mindenki belehalt. Csak vannak akik rá 70-80 évre.
3/6 Vajda Gábor válasza:
Úgy hogy azt mondod...hogy "Amely barátság egyszer véget ér az sosem volt igaz...."
Én is mostanába küzködök ilyesmivel és a legjobb barátom volt az illető.Legalábbis annak hittem.
5/6 anonim válasza:
Az idő mindenre megoldást kínál. Én fél éve szakítottam meg a kapcsolatot a legjobb barátommal, máig sokat gondolok még rá, de már egyre kevesebbet.
6/6 Lubbock válasza:
Nekem pedig a legjobb barátnő jővőre hatosztályosba megy, mert el kell költözniük.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!