Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek elég indok arra,...

Szerintetek elég indok arra, hogy valakivel ne barátkozzak, mert homofób?

Figyelt kérdés
19/L vagyok. ő utálja a meleg férfiakat. én biszexuális vagyok (tényleg, nem divatból, volt már hónapokig barátnőm is) de nem "dicsekszem" vele, ha valaki rákérdez elmondom az igazat. és gyűlölöm a homofóbiát és ezért hanyagolni akarom az életemből
2015. jún. 14. 23:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
35%
Ha biszexuális vagy, akkor egy homofóbbal nem biztos hogy érdemes barátkozni.
2015. jún. 15. 17:26
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Homofob és homofob közt is van különbség, sokan csak a melegeket nem csipik amúgy.
2015. jún. 15. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyél beszűkült. Kerüld a homokostémát és kész.
2015. jún. 15. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda vélemények itt fentebb. :) Szóval szerintetek liberálisok szerint az, hogy ennyire megvetitek a "homofób" vagy inkább elutasító embereket az normális? :) Na ki is a szűklátókörű?

A legtöbben itt túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy az egész kérdéskörnek felfogjátok a jelentőségét. Ezért beszéltek sületlenségeket. Ahogy a kérdező is. 19 éves lány aki nem divatból biszex... komolyan? :) Ki akar fogadni, hogy 10 év múlva heteroszexuális családanya lesz és csak pirongva emlékszik majd vissza erre a kis fellángolásra? Persze, hogy divat. Egyébként honnan ez az ego, hogy majd Te döntöd el, kell-e neked az a barát? :) Tudja rólad, hogy azonos neműekhez vonzódsz? Lehet, ha megtudná szóba sem állna veled.

Ezek a fogalmak is... biszexuális. Csak a melegek találták ki menekülő útnak. Ilyen nincs. Aki vonzódik a saját neméhez az meleg és kész, nincs köztes út.

Homofób? Ökörség. Én nem félek a melegektől, hanem elutasítom őket.

Kérdésra a válasz: ne barátkozz homofóbokkal amíg nem vagy tisztában a saját személyiségeddel, mert csak becsapsz, megzavarsz, félrevezetsz másokat. Felnőttként majd szép lassan kialakul.

2017. okt. 3. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!