Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobbbarátom vallásos, nem...

Legjobbbarátom vallásos, nem hisz a házasság előtti szexben. Pedig úgy mesélnék neki róla. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lány létemre nyilván szeretnék a legjobb barátnőmmel beszélni arról, hogy milyen volt az élmény... de tudom, hogy nagyon elítéle... vagy nem értene, egyszerűen nem tudna velem normálisan beszélgeti erről. Eddig mindetn tudott rólam. Rossz, hogy van köztünk ez a "titok"

2015. jún. 12. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen szerintem nem is igazi barátnő, ha emiatt elítélne téged.

16 évesek voltunk barátnőimmel, mikor egyikünk először volt fiúval, 17, amikor szétment az akkori barátjával és jött 3 pasi egymás után. Én nem ilyen vagyok, csak egy valakivel tudom elképzelni az életemet, és számomra a szexhez érzelmek kellenek. Amikor mesélt erről a 3 pasiról, végighallgattam, volt akin jó mosolyogtunk. :) Egy szó mint száz, sose ítéltem azért a korszakáért.

2015. jún. 12. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
37%
A szexuális életed a te és a párod magánügye, nem is illik ezt másra ráterhelni. Én nem vagyok vallásos egyáltalán, de nem szeretném a barátnőim szeretkezéseinek a cifra részleteit megtudni. Mit akarsz elmesélni? "És akkor bekaptam, hagytam hogy a számba élvezzen, kicsit fura íze volt, de lenyeltem..." miért kellene ezt bárkinek elmesélned? A szexről beszélgess a fiúddal.
2015. jún. 12. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Úgy ahogy az utolsó írja.
2015. jún. 12. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a viccet?

Két aggszűz testvér utálja a férfiakat. Még a lány macskájukat is elzárva tartják, hogy nehogy kandúr közelébe kerülhessen. Egyszer az egyikük elutazik, és megismerkedik valakivel, akivel elveszíti szüzességét. Azonnal táviratot küld a nővérének: Sürgősen engedd ki a macskát!

2015. jún. 13. 11:23
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es

xd

2015. jún. 13. 11:28
 6/6 anonim válasza:

Én is vallásos vagyok és a vallásos barátnőimmel is megbeszéljük a a véleményünket, sőt a nem vallásos barátnőim is simán elmondják, hogy milyen volt. Nem ítélem el egyáltalán azokat, akik házasság előtt szexelnek, valamilyen szinten meg is értem. Ezt a szabályt akkor hozták, amikor a lányok 14-20 évesen férjhez mentek, nem a XXI. században, ahol ez a házasság már inkább a 25-40 éves nőkre jellemző.

18/L

2015. jún. 14. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!