Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az hogy minden fiú...

Miért van az hogy minden fiú barátom belém szeret?

Figyelt kérdés

Nem volt sok fiú barátom eddig mert ha én barátkozok akkor képes vagyok az embereket nagyon közel engedni.Így volt ez azzal a 2-3 fiú barátommal is aki eddig volt hogy egy idő után mindent megosztottunk egymással ők meg egy éven belül közölték hogy szerelmesel belém.Eddig még nem volt barátom és nem is érzem magam felkészültbek rá de őket amugy is csak barátként szerettem.Néha könnyebb egy fiúval beszélgetni mint egy lánnyal és ezért is örültem hogy most végre találtam egy fiú barátot aki tényleg csak barát erre közli hogy többet akar.Nem erőszakosan, sőt nagyon kedvesen de ha egyszer nem szeretek valakit akkor nem tudok mit tenni.Mit csináljak? Tényleg nincs egy olyan fiú se aki csak barátkozni akar és semmi több?

15/l

2015. jún. 11. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Idáig is beléd voltak zúgva! Csak eddig nem merték mondani!

Most hogy egy elkezdte, muszáj a többinek is kinyilvánítani, nehogy kiessenek a szatyorból!

2015. jún. 11. 15:33
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem egyszerre voltak hanem az évek alatt.Aztán miattuk egy ideig nem akartam fiúkkal barátkozni de aztán jött egy akiből egyáltalán nem néztem volna ki hogy akar valamit és tök jól kijöttünk de most...

Szóval nem egyszerre jön mindenki szerelmet vallani eltelt egy pár év közöttük.

2015. jún. 11. 16:02
 3/6 anonim válasza:
45%
Kezdjük ott, hogy én egy 12 éves fiú vagyok, de én is vagyok ilyen helyzetben. DEEEEEEE.. Tehát elölről. Ötödik iskolaévem elején elhatároztam magamban, hogy "meghódítom" a lányt, akibe szerelmes vagyok. Ő a volt osztálytársam. -ebbe nem megyek bele mélyen, ez egy másik történet- Tudtam, hogy neki van egy barátnője. Ő jelenleg is az osztálytársam. Vele kezdtem összehaverkodni, eredetileg a "lánykérés" miatt. De ez odáig ment, hogy egész jól összehaverkodtunk. Megismertük egymást, megosztottuk titkainkat, bemutattuk egymásnak a barátainkat. Most, júniusban MÉG MINDIG barátok vagyunk. NA DE JÖN A VÁLASZ A KÉRDÉSEDRE! Először nem tűnt fel, de rájöttem, hogy ő egy szép lány. Néha nekem is van olyan érzésem, hogy jó csaj de... Mikor meglátom a volt osztálytársnőmet akkor rájövök, hogy én nem tudom kontrollálni az érzéseimet. De végül arra jutottam, hogy maradjunk CSAK barátok. Így véglegesen választ adva a kérdésedre, mondd nekik, hogy NEM. Ebből az adódik ki, hogy vagy harcol érted, vagy pedig otthagy. Ha az utóbbi lesz, akkor örülhetsz.
2015. jún. 11. 20:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Megmondtam neki és elfogadta csak hát mégis olyan rossz érzés hogy akármilyen finoman közöltem szerintem így is megbántottam:/

2015. jún. 12. 15:45
 5/6 anonim válasza:
Amúgy miért, olyan gáz(ak)?
2015. jún. 12. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy.

De ha egyszer valakit nem szeretek úgy akkor kár erőltetni.

2015. jún. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!