Hogyan legyek nyitottabb, és mit csináljak a barátaim véleményével?
Most jelenleg gimis vagyok.Általánosban sokkal nyitottabb voltam de a suliváltás, meg hogy elég nehéz suliba járok és rengeteg a tanulnivaló zárkózottá tett.Van sok barátom mindenkivel kedves vagyok és ők is velem de mégsem hívnak sehová és elég rosszul esik hogy mindenki szervezgeti a programokat engem meg nem hívnak.Azt meg bunkóságnak érzem hogy rákérdezzek mehetek-e mert ha valaki nem hív akkor gondolom nem szeretné hogy menjek.Mindenki kedves, aranyos, segítőkész és okos lánynak ismer.Nagyon kedvesek de néha kicsit rosszul esik hogy egymást ugratják velem meg csak szimplán kedvesek.Rengetegszer érzem hogy figyelmen kívül hagynak akár tudtuk nélkül is mert nem nagyon beszélek.Hogy lehetnék nyitottabb? Régen sokkal felhőtlenebbül beszélgettem mindenkivel és tényleg magamat adtam de az iskolaváltás elég rosszul jött nem nagyon szeretem a változásokat és emelett történtek rossz dolgok is azóta amiket nehezen viseltem és úgy érzem ezek miatt nem tudok "kinyílni".A másik az hogy az emberek néha furin viselkednek velem mindig megkapom hogy "te szép vagy,okos mindenből jó, kedves, cuki" meg hogy milyen jó nekem és nem értik hogy ahhoz hogy pl.jó tanuló legyek mennyit tanulok és nem csak az ölembe hullanak a jó jegyek.Nem akarom hogy azt higgyék hogy tökéletes vagyok mert közel sem vagyok az, de olyan mintha emiatt viselkednének furán.Mit tegyek hogy változzon a vélményük, és én is jobban nyíljak feléjük?
16/l
Legyél velük továbbra is kedves, nevess a vicceiken, beszélgess velük. Muszáj lesz nyitnod feléjük és beszélgetést kezdeményezni, ha ők maguk nem kezdeményezik. Elképzelhető, hogy pont azért nem nyitnak úgy, mert téged tökéletesnek látnak, de attól nem kell megváltozz. Nem tudom, hányan vagytok az osztályban, de ha mondjuk 30-an, akkor 30 ember közül csak van egy, aki felé könnyebb nyitni. Kezdd ott.
Lehet, hogy a legcsendesebb lány lesz az, de akkor ő lesz.
A véleményük pedig majd akkor fog változni vagy kialakulni rólad, ha megismernek. Csak ehhez az kell, hogy lépj.
Nem tudom, de ha fenn vagy közösségi oldalon írj rá privátban az egyikre, megkérdezed, hogy hova megy a hétvégén,mondd, hogy tök jó és hátha felajánlja, hogy menj te is. Egy közös érdeklődés szintén közelebb hozhat téged valakihez. Egy hobbi, egy film a moziban, valami koncert, ilyesmire gondolok..
Rendben megpróbálom.
Csak az a baj hogy nem vagyok valami társalgó hogy csak így ráírjak valakire de meg fogom próbálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!