Kinek mi erről a véleménye? ( Bővebben lent )
Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátnőmmel szakított a pasija, úgy, hogy arra ő nem is számított, mert semmi előjele nem volt. ( Közös gyerek is van ). A pasi a szakítás után barátnőmnek elég sértő dolgokat mondott, mint például: pocsékúl néz ki, nem ad magára, kevés a szex, stb... ) 4 éve voltak együtt, de ezeket a 4 év alatt egyszer sem mondat neki. Mivel a pasi lakásán laktak, ezért barátnőm elköltözik a gyerekkel. Amióta szakítottak sokszor hívott, amikor akart velem beszélni én beszéltem vele, próbálok neki mindenben segíteni, de ezek ellenére ő már most elkezdte mondogatni, hogy majd ha eltelik egy kis idő akkor újra megpróbálná a régi párjával és akkor lelhet, hogy sikerülni fog, stb... ami zavar, hogy az " új" életét is úgy akarja kialakítani, hogy az az exének is megfeleljen. + a Pasas meg is csalta. Ti mit gondoltok? Én nem helyeslem, hogy épp, hogy vége, de a jövőben vele tervez.2015. jún. 10. 16:34
1/2 anonim válasza:
Gondolom időközben magába szállt és végiggondolta, hogy miben hibás ő maga. Ha a pasi tényleg soha semmit nem mondott neki, akkor most először szembesült a hibáival, végiggondolta és belátta, hogy mi mindent tett ő maga is rosszul, miben hibás a férfi, aztán úgy döntött, hogy ki tudja és ki akarja javítani azokat a dolgokat. Kettőjükért, meg hogy a gyereket se szakítsa el az apjától. Még egy próbát megér a dolog, hiszen a kommunikáció hiánya miatt hidegültek el, de most akár le is ülhetnének megbeszélni, hogy kinek mi hiányzik. A büszkeség persze azt diktálná, hogy sértődötten ne álljon szóba a pasassal, de egyrészt van egy közös gyerek, másrészt ha tényleg nem adott magára és ritkán volt hajlandó a szexre, akkor nem csoda hogy félrelépett a párja, de ha még szeretik egymást, akkor kis változtatások után lehet közös jövőjük. Én ezt gondolom.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2015. jún. 11. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!