Szerintetek nem szánalmas?
Így én is jártam, hogy unalmasnak titulált valaki, de csak azért, mert nem raktam ki minden baromságot. Egyrészt töröld az ismerőseid közül, minek őrizgeted? Másrészt én azért nem teszek ilyen képeket, mert 22 éves vagyok, és ha állást keresek, az első dolog, hogy a leendő főnök megnézi, vannak-e piás képeim. Én tudatosan igyekszem használni a netet. Nem mondom, hogy nincsenek bulis képeim, de kizárólag olyanok, illedelmesen mosolygok a kamerába, és ha más felrakott rólam olyat, ahol ital van a kezemben, leszedtem a jelölést, mert nem kell mindenkinek tudnia. A társaság miatt voltam ott, nem azért, hogy menőzzek vele, hogy mennyit ittam.
Szánalmasnak szánalmas, de azt nem tudom megmondani, mit tegyél, legalábbis erre a kérdésre: "Mit tegyek, hogy tudja, hogy tudom miket terjeszt anélkül, hogy eláruljam az ismerősünket, akitől hallottam?". Talán jobb lenne túllépni rajta. Majd ha nem kap állást, ő is megérti. Az a baj, hogy igazából ha kiderülne, hogy körbeutaztad a világot, akkor is azt mondaná, hogy unalmas az életed, mert ő másképp utazná körbe: mást nézne meg, más helyekre menne be, mást csinálna. Más az életfelfogásotok. De szerintem te csinálod jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!