Szerintetek szánalmas vagyok?
rengeteg ember ilyen.
majd az első egészségügyi gond után összekapod magad...feltéve hogy túléled és lesz rá esélyed.
az életveszély sok embernek felnyitja a szemét,hogy csak egyszer él és egy teste van amit tisztelni kell és karban tartani,nem szeméttel mérgezni és hagyni elsorvadni.
Szerintem nagyon rágörcsölsz mindenre. Ha valamit meg kell csinálni, ne gondolkodj rajta, hanem csináld. Aztán meglátod, hogy ettől nem is kell félni. Ezek a pozitív élmények pedig önbizalmat fognak adni.
Csak elkezdeni nehéz.
Max. ha nagyon nem tudod lecsillapítani a gondolataidat, akkor ilyenre gondolhatsz hogy "Ez rajtam nem fog kifogni". "Akkor is megcsinálom"
Szerintem szánalmas vagy.
Mindenesetre biztosan nincsen egészséges önbecsülésed, nincs kiállásod és önbizalmad, és ez egy idegen emberben szánalmat kelt, főleg ezután, miután ezt a szánalmas kérdést elolvassa.
A problémák nem arra valók, hogy elfussunk előlük, hanem hogy megoldjuk őket. Mi ez, hogy messzire el akarod kerülni? :D Mi lesz az életeddel, ha mindent messziről elkerülsz? 10 év múlva azt fogod kérdezni, hogy miért nincs gyerekem, miért nincs férjem, miért nincs munkahelyem, miért nincs kocsim, miért lakok csőben... halálra fogod idegesíteni a körülötted lévőket. Szóval szedd össze magad és menjél futni, hogy ne legyél koca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!