Mit tegyünk? Nem akarjuk megbántani.
Szeretnék a barátaimmal egy kis segítséget kérni.
Négy éve tanulunk kollégiumban. Ezalatt a négy év alatt kialakult a baráti körünk. Szerencsére (vagy lehet hogy nem?) mindenki egyéniség, senki nem majmolja a másikat. 30 fős hálóban lakunk, mindenkinek szabad mindenki ágyára letelepedni napközben, beszélgetni, e-cigizni. De nemrég felmerült egy probléma.
Történt egyszer, hogy matekóráról jövet, sétálok fel a lépcsőn, előttem pedig megy az egyik barátunk. Minden szándék nélkül, véletlen a nadrágjára esett a pillantásom. ÉS láttam hogy ott annál a bizonyos résznél foltos... Gondoltam biztos megizzadt, nem is foglalkoztam vele. De sajnos nem izzadság volt...
Kb. két hét múlva egy másik barátom izgatottan odarohan hozzám, és lihegve azt mondja:
-Pozsi, Pozsi! Szerintünk az Atya (így hívjuk a szóban forgó barátunkat) besz*rt!
-Neeem, Filip, ez nem lehet igaz...
-De! Nézd csak meg!
Megnéztem. Ugyanolyan folt volt ott. Csak most durván nagyobb, és barnább.
És azóta kb. egy hónap telt el. És minden egyes nap sz*ros hátsóval mászkál. Annyira durván becsinál, hogy a boxere is átázik. Nemrég megnéztük a szennyesét... Kishíján belehaltunk a látványba. És ez még nem minden... Mondtam uge, hogy mindenki ülhet mindenki ágyára. És Atya él is ezzel a lehetőséggel. A durván átázott nadrágjában ül az ágyunkon és tolja az e-cigit. És ugyebár elég zavaró tud lenni, ha a matrac olyan lesz...
Szóval. Mi most már meguntuk a helyzetet. Szeretnénk valahogy a tudtára adni a dolgot, csak nem merjük, mert félünk, hogy megbántjuk. Ugyanakkor nem kéne többet más ágyára ülnie. Nem tudjuk hogy mit csináljunk. A srác beteg, és mi nem akarjuk megbántani. Mit tegyünk?
Szerintem a legjobb lenne megmondani,mikor mindenki ott van,hogy srácok új szabály mindenki legyen a saját ágyán.Vagy amit tehetsz letakarjátok egy pokróccal vagy vmivel az ágyatokat.
Milyen betegsége van? Ez,hogy bekakil?
De szerintem egy vki üljön le vele beszélni,mikor látjátok a nadrágján a foltot.Külön hívni,ismétlem egy személy!! Mondod neki,hogy figyelj bele ültél vmi csokiba,szólok mielőtt félre értés lenne belőle vagy ilyesmi.Talán ez nem gáz ilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!