"Legjobb barátnő" Mit tegyek? Hagyjam az egészet a francba vagy erőltessem?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akivel az iskolában szinte mindig együtt vagyok. 3 éve vagyunk osztálytársak és hát "legjobb barátnők". 3év alatt egyetlenegy közös programunk sem volt. Próbáltam elhívni egy csomó helyre de mindig van valami kifogása. 3szor hívtam moziba, ebből 2szer úgy volt hogy megyünk de az utolsó pillanatban lemondta mert izomláza volt meg mert kapott egy 4est és büntetésben volt. Szerintetek miért keres mindig kifogásokat?? 14/L
És mellesleg van egy fiú aki tetszik neki, (a fiú) 5ször elhívta moziba, szerelmet vallott neki de neki is nemet mondott. Miéért?
2015. máj. 31. 22:22
11/11 A kérdező kommentje:
Rendben, holnap beszélek vele. Köszönöm mindenkinek a segítséget 💞👍
2015. jún. 2. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!