27 évesen hogyan "cserkészhetek be" barátnőket?
Sajnos a régi baráti körömet szétfújta a szél (munka, költözés, távolságok stb.) Van boldog párkapcsolatom de olykor olyan jól esne ha lenne legalább egy barátnőm aki közelebb lakik hozzám és elmennénk időnként kávézgatni vagy filmezni. Van egy két lány akik pár szó váltás után szimpatikusnak tűnnek és tudom hol találjam meg őket, de nem tudom milyen ürüggyel barátkozhatnék össze velük. Kiskoromban megtette egy csomag cukor, amiből megkínáltam a cimbi jelölteket vagy felajánlottam hogy segítek háziban de ma már nem aktuálisak az ilyen csalik :)
Gondoltam hogy megyek valamilyen ürüggyel segítséget kérni tőlük és talán lesz valami (pl: az egyik fénymásolóban dolgozik a másik angol tanár). Szerintetek ez jó ötlet?
Persze, jó ötlet.
Nem olyannak nézel ki, mint aki nem tudna összebarátkozni valakivel, így a kérdésed alapján is szimpinek tűnsz. :)
Szerintem előre ne tervezz semmit :D
Bár megpróbálhatod,veszteni valód nincsen.
A spontán helyzetekből jön ki leginkább az,hogy barátokra szert tegyél.
Nekem is a véletlen műve volt,ahogy legjobb barátnőmmel megismerkedtem :)
Úgy bírom,hogy kb az összes hasonló kérdésnél azt hiszik,hogy mindig egy nőről és férfiról szól a dolog. Amikor is a menüpont "BARÁTOK,BARÁTSÁGOK" !!!!
Nekem is nem egy kérdésnél írták ki,hogy most akkor leszbikus vagy, vagy pasi vagy stb... -.-
Vannak kapcsolatos,ismerkedős menüpontok nyilván oda írja ha párkapcsolat céljából akar ismerkedni.
Szia!
Én beszélgetek veled bár fiatalabb vagyok ( csak 23 éves) de ha gondolod írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!