Honnan szerezhetnék barátnőket? 18/L
Figyelt kérdés
Két barátnőm van, meg még rajtuk kívül 2, akivel egész jó a kapcsolat, de ritkán találkozunk. Viszont a két barátnőmmel sem az igazi a kapcsolat, pl. most nyári szünetben sem nagyon keresnek, csak ha én írok nekik.
Szeretnék igazi barátokat, akiket érdeklek, nem csak akkor beszélnek velem, amikor úgyis egy helyen vagyunk (suliban). Miért nincsenek igaz barátnőim? :(
2014. jún. 28. 14:07
1/5 anonim válasza:
Nekem sincsenek igaz barátnőim, ezért vannak fiúbarátaim :)
17L
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt sok látszatbarátságom, kb az amit te fent írtál. Akkor beszéltünk, vagy mentünk valahová, ameddig én kerestem őket. Addig volt jó kapcsolat, ameddig a sulit el nem végeztük, ameddig túl nem éltünk egy közös vizsgát, vagy nem értünk egy tanfolyam végére. Később a barátságaim többsége addig tartott, ameddig kollégák voltunk, és így tovább. Manapság eljutottam oda, hogy egyet sem keresek közülük, inkább vagyok barátnők nélkül, mint látszat barátokkal. Így jobb, mert így legalább nem használnak ki. Szerintem ne keress barátokat, úgyis észre fogod venni ki az aki őszintén keresi a társaságod! A többi meg nem érdemel figyelmet... :) 24N
3/5 anonim válasza:
ha számít valamit, én szívesen barátkoznék :-)
18/l
4/5 anonim válasza:
hol laksz? városban vagy faluban? nincs szomszéd lány/fiú/hybrid akivel lehetne barátkozni? :)
5/5 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod, írj nyugodtan privátban. :) 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!