Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Honnan szerezhetnék barátnőket...

Honnan szerezhetnék barátnőket? 18/L

Figyelt kérdés

Két barátnőm van, meg még rajtuk kívül 2, akivel egész jó a kapcsolat, de ritkán találkozunk. Viszont a két barátnőmmel sem az igazi a kapcsolat, pl. most nyári szünetben sem nagyon keresnek, csak ha én írok nekik.

Szeretnék igazi barátokat, akiket érdeklek, nem csak akkor beszélnek velem, amikor úgyis egy helyen vagyunk (suliban). Miért nincsenek igaz barátnőim? :(

2014. jún. 28. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek igaz barátnőim, ezért vannak fiúbarátaim :)

17L

2014. jún. 28. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt sok látszatbarátságom, kb az amit te fent írtál. Akkor beszéltünk, vagy mentünk valahová, ameddig én kerestem őket. Addig volt jó kapcsolat, ameddig a sulit el nem végeztük, ameddig túl nem éltünk egy közös vizsgát, vagy nem értünk egy tanfolyam végére. Később a barátságaim többsége addig tartott, ameddig kollégák voltunk, és így tovább. Manapság eljutottam oda, hogy egyet sem keresek közülük, inkább vagyok barátnők nélkül, mint látszat barátokkal. Így jobb, mert így legalább nem használnak ki. Szerintem ne keress barátokat, úgyis észre fogod venni ki az aki őszintén keresi a társaságod! A többi meg nem érdemel figyelmet... :) 24N
2014. jún. 28. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:

ha számít valamit, én szívesen barátkoznék :-)

18/l

2014. jún. 28. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
hol laksz? városban vagy faluban? nincs szomszéd lány/fiú/hybrid akivel lehetne barátkozni? :)
2014. jún. 28. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha gondolod, írj nyugodtan privátban. :) 2-es voltam.
2014. jún. 30. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!