Hogyan szerezhetnék új barátokat?
Sziasztok,
egy kellemetlen dolog történ velem, és annak kapcsán kérdezlek titeket. 20 éves leszek, jelenleg dolgozom, gyűjtök egyetemre, egy év múlva szeretném folytatni a tanulást. Sajnos összekaptam egy gyerekkori barátommal, valószínűleg végleg, ebből kifolyólag a közös ismerősökkel is romlott a kapcsolat, már nem tudunk találkozgatni, inkább csak Facebookon beszélgetünk. (Például az egyik barátom egy lány volt, épp ennek a gyerekkori barátomnak a barátnője, RÁADÁSUL én hoztam őket össze, de nem tudok a csajjal se beszélgetni, mert látja a Facebookját is, meg nagyon féltékeny típus a srác.) Szerintetek ennyi idősen, ilyen helyzetben hogyan ismerhetnék meg új embereket? Nagyon egyedül maradtam, és ez rossz érzés. Azt sem akarom, hogy visszaéljenek az antiszocságommal, látva, hogy a társaságukra vagyok szorulva, mert ez a gyerekkori barát épp ezzel élt vissza, odáig ment, hogy zsarolni kezdett, mondván, hogy mennyire egyedül maradok, ha vele összeveszem. Ez meg is történt, de nem hagytam, hogy ilyennel sakkban tartson a szemét... Mit javasoltok, mit tennétek a helyemben? Ezzel az emberrel nem akarok kibékülni többé, nem az első vitánk, és elég volt belőle egy életre.
Uhh nagyon sajnállak :/
Hát, ha van vmi hobbid, akkor el kellene menned ilyen összejövetelekre vagy ha bulizós vagy, akkor diszkóban, buliban ismerkedni:)
Èn is szívesen beszélgetek veled, ha akarod, bár tudom, ez gyenge vigasz.
Csak kitartás és ne törj meg!^~^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!