Az Angliába kikerült magyarok miért ilyen lekezelőek az itthon maradtakkal?
"De a fajgyűlölőkre jellemző vonás az általánosítás!"
A zsidókra meg az állandó paranoia jellemző és az, hogy mindenki rasszista, aki nem ért egyet velük, vagy kritizálni meri őket. Ez valóban nagy adu lehetett egykor a vitákban. Sajnos azonban annyit puffogtattátok már ezt a rasszista lőport, hogy nem maradt semmi ereje. Rasszista vagyok? És? Mindenki rasszista, aki kritizálni meri Izraelt, ha igaza van, ha nem.
"Szerintem írtál te ott több dolgot is ki, ami fajgyűlöletre utalhatott, azt pedig jó érzésű emberek sehol sem tolerálják! :)"
Apropó ez a mondatod kifejezetten ijesztő. Mi vagy te, MOSZAD ügynök? 30-40-50 évvel ezelőtt Magyarországon tudod mikor hangzottak el ilyen mondatok? Amikor halálra kínoztak koholt vádakkal embereket az ÁVH-sok.
Szerintem nincs összefüggésben nagyon a kommented milyenségével az, hogy ők kinn élnek. Max annyi, hogy Angliában igen szigorúan veszik a diszkriminációt és ha már egy kicsit is arra utal a dolog, ugranak. Tapasztalat, itt élek.
Igen, félreérthető a kérdés, mert első olvasatra sok mindenkinek negatív értelemben jön át a kérdés. Igen, ez az internet hátránya...oda kell figyelni, mit pötyög be az ember, mert a visszájára is elsülhet a dolog.
A kinntlét megváltoztat egyébként. Más szellemben élünk idekinn. Mikor hazamegyek látogatóba, sokaknak nem tetszik, hogy megváltoztam. Sokan azt mondják rossz irányba...finoman szólva teszek rá, hogy mit gondolnak. Nem hinném, hogy annyira szr ember lennék.
Sokan azt hiszik, hogy fennhordjuk az orrunkat...aztán lehet nekik van igazuk:D
Minekünk kinnt élőknek is van pár dolog, ami meg az otthoniakban nem tetszik....ennyi, de azt hiszem, mindenki változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!