Barátnőmnek lelki gonjai vannak sos?
Gondjai*
És elfelejtettem írni, 18 évesek vagyunk (gimi 3.)

Hűha... Itt a baj, hogy senkinek nem beszél, mert amíg nem látja be, hogy segítségre szorul, és pláne, hogy VAN KITŐL KAPJA a segítséget (pölö tőled), addig nem lehet neki segíteni. Én azt csinálnám a helyedben, hogy elmennék vele valahova kicsit kikapcsolódni, hogy jól érezze magát, és akkor térnék rá a dologra. Biztosan le fogja lombozni, de ha megérteted vele, hogy segíteni szeretnél, de nem vagy gondolatolvasó, tehát beszélnie kell a bajairól, akkor talán van esély.
Ja, és B terv: próbáld megfigyelni, hogy mi váltja ki belőle ezeket a rohamokat. Tehát lehet, hogy valami olyasmi témáról beszél a tanár, ami kapcsolódik a problémájához, vagy épp a telefonján babrál előzőleg, mert az exe zaklatja, vagy mit tudom én... Hátha sikerül valami rendszert felfedezni benne. Nem biztos, de hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!