Szerintetek mit csináljak ezzel a barátommal? (Többi lent)
Van egy jó barátom, akivel pár hónapja összekaptunk, most pedig megint kibèkültünk.Mikor rosszban voltunk, új barátokat is szerzett, akiket èn nagyon utálok.Velem is szokott beszèlgetni, ha programra hívom akkor egyből azt mondja hogy igen, igaz, nagyon is gyorsan bèkültünk ki.Nagyon zavar, hogy ezekkel a barátjával többet van ès többet foglalkozik vele, mint velem.Egyèbkènt èn voltam ( vagy vagyok) a legjobb barátja a veszekedès előtt is.
Hogy èrhetnèm el, hogy velem többet foglalkozzon?Elkène ezt neki mondanom? Ha igen, akkor mègis milyen formában, felvezetèssel, hogy nekem jó legyen ès elèrhessem amit szeretnèk?Mit tanácsoltok?
Nem hinném, hogy egy barátság attól lesz az, mert megbeszélitek, hogy az legyen.
Igazából ez a gyakorlatban pont fordítva szokott történni.
Tehát van egy kapcsolat, aztán jön az élet, ilyen összeveszésekkel, meg új barátságokkal, és hogy ezek hogyan alakulnak, az dönti el, hogy ez a kapcsolat barátság e, vagy nem.
Szóval ezt így kikényszeríteni, meg "elérni" hogy veled többet foglalkozzon, nem lehet.
Vagy lehet, hogy valahogy lehet, csak abba bele lehet szarni, ha az nem magától működik, hanem így.
...már csak az is azt bizonyítja, hogy rossz az elméleted, mert ahogy a mondás tartja, ...embert barátjáról!
Ami azt jelenti, hogy ha arrafelé halad az élete, olyan az értékrendje, hogy az általad utált emberekre több energiát áldoz, annak oka van.
És ez az ok az, hogy más dolgok a fontosak nektek.
Ezen nincs mit beszélni.
Látni kell a történéseket.
És ez alapján dönteni, hogy ez barátság, vagy az lehet valamikor, vagy ennyi volt.
Az 100%, hogy "kilobbizni" nem lehet egy barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!