Mit csináljak ezzel a barátommal és miért viselkedik így?
Mióta vagytok barátok?
Régebben milyen gyakran beszéltetek/csináltatok programot?
Lehet,hogy kicsit térre van szüksége vagy csak közbe jött vmi.
Hívd fel és kérdezd meg,hogy van -e vmi baj,meg hogy rég beszéltetek stb.
Nekem van egy barátnőm és 2-3 napig nem foglalkozott velem,pedig legtöbbször ő keres engem,írni is én írtam rá,aztán kiderült,hogy történt vmi a családdal és nem volt kedve senkivel sem beszélni.Ezzel azt mondom,hogy bármi közbe jöhetett ami miatt nem keres.Barátja vagy érdeklődj te,hogy mi a gond!:)
Meg pl most én sem keresem annyira barátnőm társaságát,mondjuk beszélgetni beszélek vele,de nem sokat,mert az utóbbi 1 hónapban nagyon sokat együtt voltunk és egy cseppett túl sok volt ez nekem.Szeretem,imádom meg érdekel mi van vele.De azért időnként a jóból is megárt a sok :D
Kedden voltam vele 1 órát kb azóta nem is találkoztam vele,holnap délután/este fogok.De ő már ki van és ma is akart,de mondtam,hogy szokni kell,hogy nem vagyunk sokat együtt,mert ha mind2-en dolgozni fogunk akkor sem fogunk minden nap talizni,aztán csak nevetett és igazat adott nekem :D
Időnként jó ha van tér.Az sem jó,ha sülve főve együtt vagy a barátoddal.
Szóval azt ajánlom írj neki.Ha viszont nem válaszol vagy válaszol,de mondjuk lekezelően vagy ilyesmi,rákérdeznék,hogy mi lett a barátsággal vagy vmi ilyesmi.A lényeg derítsd ki,hogy mi a gond ami miatt nem keres téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!