Most érezzem magam rosszul, amiért egyszer nem pattanok a haverom csettintésére? 19F
Minden nap van valami amit kér. Töltsek le neki filmeket, kísérjem ki a buszhoz, menjek be vele ebbe-abba a boltba, menjek ki hozzájuk, adjak neki egy ezrest cigire, majd visszaadja 2 nap múlva, adjam kölcsön az ingem stb. stb. a sor végtelen..
Én a büdös életbe nem kérek tőle semmit, csak, ha muszáj. Most meg azt találta ki, hogy menjek el neki feltölteni a telefonját, mert az ő falujában nem lehet hétvégén, én pedig városi vagyok, így menjek el lottózóba és töltsek neki rá pénzt, majd megadja, mert, ha nincs rajta pénz, akkor nem lesz mobilnetje hétvégén. Nem is az a baj, hogy fél óra elmenne a napomból, meg még életemben nem töltöttem fel telefonra pénzt, szóval azt sem tudom mit kell csinálni, de nem érdekel, mert megcsinálnám, csak már unom, hogy minden héten van 4-5 dolog amivel ki kell őt szolgálni. Most már unom.. Rosszul kellene éreznem magam, vagy jogosan vagyok ideges?
Az nem érdekes, hogy nem megterhelő dolgokat kér, de azért ne ugrálj már neki, állj már a sarkadra!
Csak azokat az embereket használják ki, akik hagyják.
De elmesélek valamit. Az első munkahelyemen egyszer elböffentettem, hogy ebay-ről szoktam magamnak kis mütyürüket, ékszereket rendelni, mert 1 dollárért árulják azokat, amiket a rablóbanda Bijou Brigitte meg Claire's 2500-3000 Ft-ért. Szó szerint teljesen ugyanazokat árulják.
Akkor az egyik csaj megkért, hogy rendeljek neki valamit. Oké, megrendeltem, mert 5 kattintás az egész. Aztán jött a következő, hogy neki is, mert nem tud angolul, úgyhogy ő nem ért hozzá. Oké.
Aztán jött a következő és a következő és a következő, a végén ott tartottunk, hogy rendelek-e XY anyjának hallókészüléket, mert ebay-en csak 7000 Ft. Na, akkor mondtam azt, hogy MOST be lehet fejezni, nem rendelek többet, mindenki oldja meg magának (persze én voltam a szar meg a rossz, hogy ennyit sem teszek meg).
Mert így mi volt az eredmény? A számlámon mindig hagytam pénzt, hogy legyen egy kis tartalék. Abból, ami a számlán volt, töltöttem a Paypal-re, amivel ebay-en lehet fizetni. Megvettem a szarságokat, a kollégák meg készpénzben odaadták a cuccok árait, de a kp-t meg az ember elkölti. Vagyis a számlámon lévő tartalék fogyott és fogyott, mert 500-600 Ft-okkal nem rohangáltam a bankba, hogy "szeretném befizetni a saját számlámra".
Ezek sem voltak megterhelő dolgok, és mindig megadták a cuccok árát, de betelt a pohár. Érdekes módon utána meg tudták oldani maguk is.
Nem menekülni akarok a feltöltés elől, csak elmondom azt is, hogy otthon a testvérei vagy az anyja tudja neki osztani a netet amúgy. :)
De szerintem este 6-7 körül feltöltöm neki.
Na ugye, csak felnyílik a szemed a végére... Nem töltötte fel magának a telóját, most akkor nem lesz nete két napig, nem fog belehalni.
NE TÖLTSD FEL A TELEFONJÁT!!!! NE, mert akkor soha nem szabadulsz a kéregetéseitől!!!!
Szerintem azzal is el érheted a célod,hogy nem mindent rögtön csinálsz meg,hanem később.
Nekem is legjobb barátnőm ezt csinálta,én egy darabig rögtön ugrottam,aztán szépen lassan nekem volt rossz,meg stb. Aztán mindig úgy voltam oké majd. Megszokta ezt,hogy nem rögtön,de megcsinálom.Azóta nem kér meg annyi mindenre,mert tudja,hogy később lesz teljesítve.Csak a nagyon fontos dolgokat csinálom meg,ami nekem is érdekem pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!