Spancis kérdése:
Az egyik barátom szekál mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom(osztálytárs) rám szált...(ők gazdagok) .Elkezdett szekálni. Én meg nem vagyok egy "Anyám asszony katonája" , sőt hamar begurulok....
Többen javasolták már hogy szarjam le , majd úgyis eljön az ideje a vissza alázásnak .... de addigis mit tegyek???
U.I.: A válaszokat előre is köszönöm!
2015. máj. 11. 19:07
1/4 anonim válasza:
Pont azt amit javasoltak: sz.rd le. A szekálókat a legjobban a közönyösséggel lehet felbosszantani, ne vedd fel a kesztyűt.
2/4 A kérdező kommentje:
igen ezt már mondták ... de ha nagyon idegesít?? ... Diák csinyeket mondanátok???
2015. máj. 11. 19:14
3/4 anonim válasza:
Fiuk vagytok? Mennyi idosek? :) hat apro csiny: ragasztozd be a szeket, tegyel csipospaprikat a cuccaiba pl majd ha hideg lesz a kabatjaba, vagy a tornacuccaba, :) en 19/L vagyok de regen en is csinaltam ilyesmit. Mikor 14 voltam ramszallt egy jomodu fiu h en o vele miert nem akarok jarni es mivel nem akartam "bosszubol" xD ramszallt, en egyszer megutottem utana bekenhagyott, de sztem elobb probald ki a cipospaprikas otletet, akar chilivel!! ;) esetleg mustarral. Vagy ha beszol hirtelen vmit szolj vissza.
4/4 A kérdező kommentje:
XD ez viccesköszi jövőre sort kerítek rá amúgy ő fiú én lány vagyok (14 éves)... de nem azért szekál mert szerelmes... csak úgy nincs más dolga...
2015. júl. 14. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!