Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha valaki el...

Mit tegyek ha valaki el akarja venni tőlem az LB-met?

Figyelt kérdés
van egy legjobb barátom. Iskolatársak vagyunk. Jóba vagyunk. De van egy lány aki folyton rajta lóg és amikor ő ott van akkor mintha észre sem venne. Nyalizik neki de a háta mögött meg kibeszéli. már elmondtam neki de akkor is vele van. mit tegyek? azt akarom hogy újra a legjobb barátom legyen

#vásárlás #LB-met
2015. máj. 7. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyalizzál neki te is!

Az minden őszinte barátság alapja!

2015. máj. 7. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Lényegtelen mit akarsz, nem ettől függ egy barátság. Ha a barátnőd a másik lánnyal van szívesebben, akkor ez van, nem tudsz mit tenni. Lehet nem marad a legjobb barátnőd, de attól még ugyanúgy a barátod marad. Ismerkedj, nyiss mások felé is, hogy ne csak tőle függj.
2015. máj. 7. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy vele is összeakar barátkozni a barátnőd.

Ha 3-an vagytok, és nincs közös témátok akkor valószínűleg a másik lánnyal fog beszélni, mert te már úgyis a barátja vagy.

Ezt én is észrevettem már magamon, illetve máson is, hogy ha egy új barátságot akar kötni akkor arra az emberre szentel több időt.

Amúgy ez jó példa neked is. Mikor ő ezzel a lánnyal van menj beszélgetni másokhoz.

2015. máj. 7. 19:00
 4/5 A kérdező kommentje:
De ma észre sem vett. Mintha már nem is lennénk legjobb barátok. csak vele volt egész nap! Mindenhova együtt mentek.
2015. máj. 8. 14:14
 5/5 anonim válasza:

Két lehetőség van:

1. Hagyod, hátha felnyílik a szeme, de ez hosszú idő is lehet (vagy soha).

2. Nyali (de én ezt undorítónak tartom, hogy visszakunyerálás)

3. Erőlteted a témát, de ennek nagy hátránya van, elveszítheted, bár az 1. se jobb.

Ha egyedül hagy barátnak tart még? Én ezen már végig mentem. Próbáltam felnyitni a szemét, de nem hallgatott, elhagytam. Fáj lelkileg, de csak jön más, én is vissza akartam őt kapni barátnak, de nem hagyta magát.

Ez megeshet veled is, bármit választasz, több szerencsét, mint nekem. Nem akarom, hogy mások legjobb barátait is "elcsalják, megvakítsák, ellenfordítsák".

16/L

2015. máj. 8. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!