Hogy kell egy 11 éves fiút bepelenkázni?
Figyelt kérdés
A baráom szülei pár napig elutaznak ezért mivel jóban vagyunk addig nálunk fog aludni.
Csak sajnos ő éjszakára inkotens.
A szülei megkértek rá mivel ő nem tudja bepelenkázni magát és nem szeretné ha a szüleim pelenkáznák be ezért nekem kéne.Neki ez így megfelel én is elvállaltam de nemtudom hogy kell.
Légyszi segítsetek!
2015. ápr. 26. 20:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem kérd meg a barátod szüleit, hogy mutassák meg hogyan kell.
2/5 anonim válasza:
semmi nehézség nincs benne, gondolom úgyis visz magával pelenkát, a feneke alá kell azt a részét tenni, amelyiken van a ragasztócsík, utána felhajtod a hasára a másik felét, a ragasztócsíkot mind két oldalon szorosan ráragasztod arra a részre ami a hasán van :) keress youtubon pelenkázásról videókat, ugyanúgy kell mint egy kisbabát, csak nem kell kenegetni meg törölgetni :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:-)
2015. ápr. 27. 07:03
4/5 A kérdező kommentje:
Az ágyra nem kell valamit tenni?
2015. ápr. 27. 07:06
5/5 anonim válasza:
a babák alá azért tesznek valamit, hogy ne a hideg pelenkázón feküdjenek + ha épp akkor pisil-kakil egyszerűbb a textil pelenkát , vagy bármit kivenni alóla és bedobni a mosógépbe, mint tisztogatni a pelenkázót... mivel ilyen veszély nem áll fenn nálatok, ezért simán a lepedőn-takarón ráadhatod :)
-csak halkan jegyzem meg, nagyon rendes tőled, hogy ezt bevállaltad a barátodért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!