Magadra ismertél?
Keresnék egy lányt.
Ahogy megpillantottam, egyből belezúgtam, viszont mivel a szüleivel volt, és én is az enyémekkel, sajnos nem mentem oda hozzá, amekkora egy idióta voltam.
Leírok egy kettő dolgot, kérlek ha magadra ismertél, és nyitott vagy felém akkor írj :)
-----------------------------------
Mai nap, a Leukémiás gyermekek alapítvány 25 éves gála műsorán vettem részt, mint meghívott, mivel én is Leukémiás beteg voltam régebben, és hála az Istennek meggyógyultam belőle.
A mai nap pillantottalak meg téged, kivasalt hajad volt, és szőkés barna, kb 172-179 cm magasságú lehetsz :) Láttam rajtad, hogy egy határozott lány vagy, de sajnos nem mentem oda hozzád. Esetleg annyit tudok leírni, hogy mikor láthattál te engem, hogy amikor vége lett a műsornak, és átadták az "Élet Karkötőit" a hősöknek, akkor egy lépcsőn mentünk le, ( húhh, ez de romantikus ;D ), itt gondoltam, hogy oda kellene mennem hozzád, csak sajnos nem mertem. Szürke zakót viseltem.
Tudom, nagyon kevés az esély arra, hogy valaha is megtalállak, de egy próbát megért.
További szép estét annak, aki ezt olvasta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!