Ismeri valaki ezt a két fiút vagy magadra ismertél?
Figyelt kérdés
Ma voltunk barátnőmmel az Aquarénában, Mogyoródon. Találkoztunk két sráccal, de odáig már nem jutottunk el hogy a nevüket is megtudjuk. Tudom, hülye kérdés, de nagyon szimpatikusak voltak a fiúk. Leírás: Az egyik barna hajú és barna szemű, a másik szőkés-barna hajú és zöld szemű volt. A barnán fehér alapon, kék meg azt hiszem piros mintás, a szőkén csak egy fekete nadrág volt. Vagyis távolról úgy látszott. Körülbelül 15-16 évesek lehettek. Aki ismeri őket, vagy netalántán valaki magára ismert, akkor kérem jelezze. Előre is köszi :)2014. júl. 19. 21:39
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én vagyok! :D
(Csak én nem voltam Mogyoródon.)
4/8 A kérdező kommentje:
Hát mit ne mondjak, sokat nem segitettetek :D
2014. júl. 19. 22:18
5/8 anonim válasza:
Remélem nem komoly a kérdés, mert akkor rohadt szánalmas. Na meg persze itt 100% ban tuti infót kapsz, hisz alig van tele az oldal idióta élettelen emberekkel, akik kiadják magukat MINDENNEK csak, hogy legyen valami. Gondolkodj mielőtt kérdést teszel fel pls.
6/8 anonim válasza:
Jah azon se lepődj meg ha ezen az oldalon egy ló fog tuti infót adni...
7/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat, csak legalább remenykedtem.
2014. júl. 19. 22:40
8/8 anonim válasza:
A barna én vagyok, de nem akarok ismerkedni.
Rondák vagytok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!