Szerintetek egy felnőtt nő mennyit találkozzon a barátnőjével?
18-as vagyok.
Hát nálunk változó volt.Amíg itt lakott addig kb 6-10 órát változóan együtt voltunk,nem volt munkák, nem volt párunk,közel is laktunk ugye mint írtam.Sok volt a szabadidő.
Aztán amikor dolgoztunk vagy párja lett akkor csökkent napi két napontai 3-5 órára a találkozás időtartama.
Amikor meg elköltözött,rendszerint én mentem hozzá, 50 percet utaztam kb , 3-4 órát fixen együtt töltöttünk. Mondjuk én úgy voltam az egésszel, 1-2 órára semmiképpen sem utaztam volna be,hiszen csak az út volt majdnem egy óra. Így azért volt,hogy miattam nem heti 3-4 hanem mondjuk 2 találkozó volt/ ebben az időszakban csak 5 órát dolgoztam 12-13 óra fele végeztem és a melóhelytől fele annyi idő volt a beutazás a barátnőmhöz,mint amúgy volt/
Jelenleg gyakorlatra járok(reggel 9-17-18-ig) neki ismét van párja,bár itt lakik.De heti 3x-4x 2-3 órát vagyunk együtt kb. Ha lenne párom fogalmam sincs,hogy oldanám meg ezt így. Bár tény,hogy a vizsgát pár hét múlva lerakom, és csak melóznom kell,de legalább a hétvégéim szabadok lesznek :)
Mint írtam,egy őszinte beszélgetés sokat segíthet!
Ja az kimaradt,hogy nem,én nem vágtam be a durcát ha vmi miatt nem tudtunk találkozni,ahogy ő sem,ha nekem kellett menni pl családi ebédre.
18-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!