Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek egy felnőtt nő...

Szerintetek egy felnőtt nő mennyit találkozzon a barátnőjével?

Figyelt kérdés
23 vagyok,van barátom.A legjobb barátnőm nehezményezi,hogy egy héten nem többször találkozom vele,hanem mondjuk egy héten egyszer vagy kéthetente.Mivel van barátom,van családom.Most épp egy rokoni buli miatt nem értem rá,habár múlthéten találkoztam vele,most azért megsértődőtt,hogy mi az,hogy velük vagyok,és nem vele.Azt sem vezsi figyelembe hogy van barátom,és vele is szeretnék időt tölteni.Nem vagyunk gyerekek,hogy állandóan találkoznunk kéne.Változnak az idők,az életek,s attól még,hogy dolgozom,s kevesebbet érek rá,attól még a barátnőm marad,de szerinte a találkozások gyakoriságából lehet felmérni,hogy ki mennyire jó barát.Szerintem meg nem így van.DE az a baj,hogy mindenen megsértődik,nem lehet neki ezt így nyíltan elmondani.A legdurvább az volt,mikor műtöttek, s megkérdezte,mikor érek rá.Nektek mi a véleményetek erről?

2015. ápr. 25. 11:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a barátnőd dilemmáját, de felnőttek között heti 1-2 személyes találkozó szerintem még mindig szép eredmény. Igazából ha nem is egy pasi, de kéne valami, ami leköti és akkor nem csüngene ennyire rajtad.
2015. ápr. 25. 12:01
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Mondhattad volna az elején, hogy azt akarod ebből kihozni, hogy irigy, mert van pasid.
2015. ápr. 25. 12:08
 13/27 anonim ***** válasza:

Teljesen jól érzed ezt, nekem a volt barátnőm folyton a barátnőin lógott, amikor meg unta magát, akkor elővett engem, mint egy régi könyvet. Velem sosem akart elmenni sehova, ha igen, akkor is csak plázák, meg szórni a pénzt.

Hát nagyon elegem lett belőle.

2015. ápr. 25. 12:09
 14/27 A kérdező kommentje:
Tévedsz 12 es abszolút nem irigy.
2015. ápr. 25. 12:24
 15/27 anonim ***** válasza:
Ideje lenne vele közölnöd finoman, hogy egy kicsit kevésbé kaaszkodjon rád. Elhiszed, hogy szar egyedülállónak lenni neki, de neked ott a családod, a barátod, a rokonok és dolgoznod is kell menni, nem érsz rá állandóan vele lenni.
2015. ápr. 25. 14:57
 16/27 A kérdező kommentje:
Az a baj hogyha ezt elmondom neki,megsértődik.Mert azt szereti ha neki van igaza mindenben,s nem szereti a nemleges választ.
2015. ápr. 25. 15:16
 17/27 anonim ***** válasza:
29%

És te így az inasa vagy, hogy helyeselsz mindenre? Ez nagyon nem barátság így... 2 barát meg tudja beszélnia problémáit anélkül, hogy az egyik bevágna egy komplett durcát, mert nem neki ad igazat a másik.

Nem ovisok vagytok, hogy ne legyen képes nélküled feltalálnia magát, igenis oldja meg, te meg állj már a sarkadra, az ég áldjon... Tiszta energiavámpír az ilyen.

2015. ápr. 25. 16:05
 18/27 anonim ***** válasza:
77%

Amennyire mindkét félnek igénye van.

Legjobb barátnőm párja,munkája mellett is heti 4x tudott velem találkozni.

Én is inkább azt veszem észre,hogy a kibúvókat keresed. Nyilván barátnődnek több a találkozás igénye. De ezt beszéld meg vele! Bár azt is megértem,hogy ha neki nincs senkije így nyilván te vagy neki a fontos,veled akar lenni. Voltam én is így barátnőmnél,megszoktam,hogy minden nap talizunk,mert ő 5 percre lakott. Aztán elköltözött párja lett,melója.Kevesebb idő.De mindig vele akartam lenni. De megoldottuk,mert ő is én is akartuk,szóval ebből a szempontból ő neki talán nagyobb a találkozás igénye.

Mindketten 22 évesek vagyunk.

Mindenképpen beszélj vele erről és ne úgy,hogy barátod,munkád van és ezek miatt nem tudsz. Hiszen amit szeretne arra van ideje az embernek ha 2 naponta 1,5 óra akkor legalább annyi.

2015. ápr. 25. 16:37
 19/27 A kérdező kommentje:
18as nak.Te hány órát találkoztál vele naponta, mert az én barátnőm 5 órát akar velem lenni 2 naponta
2015. ápr. 25. 17:09
 20/27 A kérdező kommentje:
S nem 5 percre lakunk egymástól,hanem 45 percre,mivel mindig ott találkozunk,ahol neki közelebb van a lakásához.S,ha barátnődnek volt egy családi programja,és lemondta a találkozót,vagy nem ért rá,bevágtad a durcát,emiatt?
2015. ápr. 25. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!