Szerintetek egy felnőtt nő mennyit találkozzon a barátnőjével?
Teljesen jól érzed ezt, nekem a volt barátnőm folyton a barátnőin lógott, amikor meg unta magát, akkor elővett engem, mint egy régi könyvet. Velem sosem akart elmenni sehova, ha igen, akkor is csak plázák, meg szórni a pénzt.
Hát nagyon elegem lett belőle.
És te így az inasa vagy, hogy helyeselsz mindenre? Ez nagyon nem barátság így... 2 barát meg tudja beszélnia problémáit anélkül, hogy az egyik bevágna egy komplett durcát, mert nem neki ad igazat a másik.
Nem ovisok vagytok, hogy ne legyen képes nélküled feltalálnia magát, igenis oldja meg, te meg állj már a sarkadra, az ég áldjon... Tiszta energiavámpír az ilyen.
Amennyire mindkét félnek igénye van.
Legjobb barátnőm párja,munkája mellett is heti 4x tudott velem találkozni.
Én is inkább azt veszem észre,hogy a kibúvókat keresed. Nyilván barátnődnek több a találkozás igénye. De ezt beszéld meg vele! Bár azt is megértem,hogy ha neki nincs senkije így nyilván te vagy neki a fontos,veled akar lenni. Voltam én is így barátnőmnél,megszoktam,hogy minden nap talizunk,mert ő 5 percre lakott. Aztán elköltözött párja lett,melója.Kevesebb idő.De mindig vele akartam lenni. De megoldottuk,mert ő is én is akartuk,szóval ebből a szempontból ő neki talán nagyobb a találkozás igénye.
Mindketten 22 évesek vagyunk.
Mindenképpen beszélj vele erről és ne úgy,hogy barátod,munkád van és ezek miatt nem tudsz. Hiszen amit szeretne arra van ideje az embernek ha 2 naponta 1,5 óra akkor legalább annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!