Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elegem van a barátnőmböl! Mit...

Elegem van a barátnőmböl! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már rohadtul ki vagyok..elegem van belőle..a lényeg h régen csak ketten voltunk legjobb barátok utána én elkezdtem másokkal is barátkozni amin be sértődött .. Mindig mondja h o nem bírja annyira azt a társaságot..pár héttel ezelőtt meg hirtelen elkezdett rajtunk lógni .. Teljesen be akar furakodni de én nem akarom h ujra itt legyen.. Ma is voltunk 5-en elmentünk s parkba és természetesen egyfolytában ra lógott arra a csaja akivel én most elkezdtek barátkozni.. Elegm van .. Leültünk ketten egy padra erre o rögtön odajön.. Meg aztán a barátnőmmel a suliban folyton kémkedunk az exe után és most meg odajön o is..amivel alap járaton nem lenne semmi baj csak engem teljesen kitur.. Mentünk 2-én az úton ő jött mögöttünk mi beszélgettünk es egyszer csak odajön engem konkrétan bele lok s bokorba és vígan elkezd beszélgetni a barátnőmmel .. A másik h 2-én hintazunk odajön és mondja h engedjük mar oda.. Erre mondom h most ültünk csak fel. Erre besértődött és elment. A másik meg ami nagyon kiaakasztott.. Megyünk nyáron Balatonra és persze o is jön es tudom h ugyan ez lesz és nem akarom h elcsessze az egész nyaralást :( nézzetek el a helyesírási hibákat vagy ha kicsit értelmetlen. Fáradt vagyok meg minden. :(
2015. ápr. 24. 21:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Hany evesek vagytok?

szerintem szerencsetlen lany csak torodesre vagyik, ha torodnel vele, talan nem lenne ez a problema. De mindenkepp beszeld meg vele.

2015. ápr. 25. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!