Mit érezhet szerintetek?
Figyelt kérdés
hali !amikor meglát az egyetemen, mindig megölel, húsz perc a minimum, elvileg van barátnője, bár sosem beszél róla, mégis egyedülálló van neki kiírva facebook-on,mindegy... Miskolcon vagyok zongorista, Szerencsről járok be minden nap, ő is ott lakik. Sokat beszélünk, írja hogy ölellek mindig..kitaláltuk másfél hónapja, lelki köteléket elneveztük Hug-nak (angolul ölelés, de fonetikusan ejtjük ki, így a külvilágnak fogalma sincs mit mondunk.), akit mindig feltöltjük, szoktuk két nap után, olyankor találkozunk,ölelés.. mavolt egy koncert, alig tudtam magamhoz térni, a fejem mmegsimogatta, az egyik kezét ott tartotta, a másikkal magához szorított, majd mindkét kezével nagyon szorosan csak öleltük egymást egy órán keresztül, a fejem a vállán volt, szándékosan nem nézek a szemébe, félek hogy megcsókol vagy valami... úgy ölelt, annyira szorosan, közben éreztem a szívdobogását, szeretetet, majd amikor nem tudott jobban szorítani, óvatos érintésekkel a buksimra tette az egyik kezét, s úgy tartotta egy darabig.. szerintetek miért öleljük egymást ennyit? ő érez valamit, de akkor minek van barátnője?? Akivel mellesleg alig találkozhat, mivel kolis. megkérdeztem hány % ragaszkodást érez..elkezdtem egyesével számolgatni, majd 100-nál azt mondta, ez a minimum.mondott olyat a szívében vagyok nagyon mélyen, sose kerülök onnan ki... mit érezhet?2015. ápr. 24. 00:19
1/1 anonim válasza:
A fiúknál ez végképp érdekes jelenség. Magam is ilyen szituációban voltam. Legjobb barátok voltunk, közben volt neki barátnője is, és szintén ez volt ,mint nálatok-ölellkezés,stb. És igazából én 2 opciót látok. Vagy tényleg érez valami többet mint barátságot, vagy csak úgy tekint rád mint húgára, lelki társra, stb. Viszont, ha van barátnője, és szereti, akkor nyilván, hogy nem töltene veled ennyi időt. Kérdezz rá szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!