30-40 közötti nők, ti milyen esetben viselkednétek így?
Nos, én egy 40 közeli családos férfi vagyok. Nemrég költöztünk másik településre, ahonnan a munkahelyemre már busszal tudok bejárni, míg korábban autóval mentem. Egy bő éve a buszon megismerkedtem egy velem egy korú munkatárs nőmmel, előtte nem találkoztunk a munkahelyen mert más területen dolgozik. Nagyon jól összebarátkoztunk, utána mindig együtt utaztunk reggel meg délután haza is. Együtt ebédeltünk, eljártunk egymáshoz kávézni, sokat beszélgettünk. Nagyon egy hullámhosszon voltunk, sok közös téma, hasonló gondolkodás, stb., még intimebb dolgokat is elmondtunk egymásnak. Párjainknak is elmondtuk mindketten, h milyen jó barátra tettünk szert. Mivel mindkettőnknek van családja, gyereke és az én családi helyzetem jó, így bennem a baráti kapcsolaton kívül nem merült fel semmi más jellegű kapcsolat.
Aztán pár hónapja ez a kapcsolatunk kezdett lanyhulni. Azzal kezdődött hogy egy munkatársunkat, akivel szintén együtt utazok és ebédelek, ő nagyon megutált. A buszon már nem ült oda hozzám és nem is ült oda hozzám ebédkor sem, másokkal ebédelt. Közben én is megutáltam a hülye viselkedése miatt és én sem utazom már ezzel a megutált munkatársunkkal, de ő annak ellenére sem utazik már velem, másik busszal megy a munkába. Közben neki családi gondjai is adódtak, válni is készül, kapcsolatunk pedig tovább szakadt. Már ott járunk, hogy szóba sem nagyon áll velem, egyáltalán nem keresi a társaságomat. Simán elmegy mellettem, oké, köszön meg mosolyog, de ennyi. Ha a folyosón közvetlenül előttem vagy mögöttem megy, akkor nem szólít meg, mintha nem venne észre. De nagyritkán ha úgy alakul, pl. együtt várjuk hazafelé a buszt, akkor beszélgetünk. Pl. arról is, hogy tudja h mostanában hanyagol, és már a munkatársai is megjegyezték hogy tán utáljuk egymást? Sőt, elmondta, h már a férje is megjegyezte h de keveset beszél mostanában rólam. Látom h mostanában nincs jó kedve, de azt is látom hogy másokkal néha jókat beszélget. Próbáltam vele beszélni, mi a gond, de nem mondja el, azt mondja, majd elmúlik, meg mondta h nem utál v ilyesmi.
Hasonló korú nők, ti milyen estben viselkednétek így? Lehet hogy a családi gondok miatt van ez az egész, vagy esetleg mélyebb dolgok vezethetnek idáig? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Az, hogy valaki házas, az esetek bizonyos részében nem mond semmit. Sokan csak megszokásból, az újtól, az ismeretlentől való félelmükben nem lépnek ki. Könnyen lehet, hogy az ő házasságuk is ilyen. Titokban potenciális partnert sejtett/remélt benned, de közben kiderült számára, hogy nem vagy vevő erre.
Persze ez is csak egy verzió a lehetséges ezer közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!