Nem nagyon jövök ki a kortársaimmal. Van közületek ilyen?
24 éves nő vagyok. Hívtak már egyetemi bulikba, beülős helyekre, egyik sem jött be nekem igazán. Szabadidőmbe is inkább sportolok vagy színházba megyek (bár oda ritkábban).
Az igaz barátaim közül egyetlen van, aki hasonlóan "antiszociális", már ha ezt így hívják. A többiek pedig nálam egy jó 10-15 évvel idősebbek, akiknek már családjuk van.
Járt már valaki hasonló cipőben? Ti baráti körötök hogy alakult?
"Az igaz barátaim közül egyetlen van, aki hasonlóan "antiszociális", már ha ezt így hívják."
egy korombeli- ez kimaradt :)
Általában a nálam idősebbekkel jövök ki (5-10 évvel idősebbekkel) velük valahogy jobban eltudok beszélgetni,koncertekre megyünk,vagy csak beülünk valahová.
A kortársaim közül nagyon kevés ember akikkel úgy közös program is van,beszélgetni beszélgetünk,de semmi extra.
20 éves vagyok.
Ez nem korfüggő. Sok 10-15 évvel idősebb is elmenne bulizni, ha nem lenne családja. Egyszerűen a prioritás más náluk.
Bulikba én sem járok, viszont a beülős helyekkel mi a gond? Bár nem tudom mit értesz ezeken, de sejtem. Ezekkel semmi gond nincs számomra.
Szimplán arról lehet szó, hogy nem találtad meg a hasonló érdeklődésű embereket. Nálam nincs hagyományos értelemben vett baráti kör. Ha menni akarok valahova, pl. egy nekem tetsző előadásra, akkor szimplán olyan embereket hívok meg, akiket ez érdekelhet. Nagyjából be tudom lőni az ismerőseim érdeklődési körét. Szóval én nem találtam meg úgymond a helyem, én veszem körül magam olyanokkal, akikkel vannak közös dolgaim, szóval én alakítom a környezetem. Ez merőben más hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!