Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » VII. kerületi kutyások,...

VII. kerületi kutyások, valaki barátkozni? 20/L

Figyelt kérdés

Most költöztünk a VII. kerületbe, és szeretnék találni egy "kutyás barátot", legfőképp közös sétáltatásra, tapasztalat cserére. :)

A Fasoron szoktunk végig sétálni a városligetbe. Kicsit unalmas így egyedül, jó lenne közbe valakivel beszélgetni, és a kutyusomnak is jó lenne egy "barát".

Inkább lányokat keresnék, mert van barátom, elég féltékeny típus, és nem díjazná, ha srácokkal sétálgatnék naponta. :D

Szóval ha van valaki, aki szintén egyedül sétálgat, és unja, akkor írjon nyugodtan, akár privátba is. :)

1 éves Yorkshire Terrier-em van. Kicsit félénk, menhelyes kutyus, de hamar barátkozik, és imád játszani mindenkivel. :)

Szép napot!

2015. ápr. 12. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez jó ötlet,ilyen kérdést ki sem írtam még :D

Én gödöllői vagyok,de időnként én is sétálgatnék barátkoznék hasonló korú kutyásokkal. De a 7. kerületbe ezért nem utazok fel :)

22/L

2015. ápr. 12. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
:)
2015. ápr. 13. 00:53
 3/3 anonim válasza:
szia!:) a baratom is a 7. keruletben lakik, es van hogy ott vagyok nala mikor o dolgozik szoval akkor mehetuk setalni, o is a varosliget mellett lakik!:) irsz privit?:)
2015. júl. 22. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!